HAPPY HAPPY BIRTHDAY

Idag fyller min bästa vän år, grattis på födelsedagen honeybunny <3

LET'S DO SOME SERIOUS WORKOUT!


YOU CAN'T PLAY ON BROKEN STRINGS


För att vara i en helt upp-och nervänd värld just nu så kan jag inte mer än säga att en liten del börjar bli bättre. Biljetterna till Filippinerna är äntligen bokade och betalda. Rätt kul dock, bokade 3 helt olika biljetter:

Alla är likadana på vägen dit men returen är helt olika för alla. Mamma stannar bara i 5 dagar, Jonna stannar i 2 månader och jag har en biljett med retur i oktober om jag skulle behöva fixa papper i Sverige eller så. Eller så kan jag stanna där utan att stanna förbi i Sverige, vilket jag förhoppningsvis gör!

IT'S TIME TO ERASE YOU FROM MY HEART

lookbook

Hejsan,
hur står det till med er? Med mig är det riktigt pissigt och jag kan inte annat än att räkna ner dagarna tills jag lämnar landet lagom. Suck. 

Idag ska jag till skolan och efter det blir det jobbet som följs av en avslutningsfest. 

/ M .

CLOSER FROM WHERE I STARTED

kritvit Maria i början av resan, Hong Kong

Hejsan på er,

jag är på allmänt dåligt humör. Men vad ska man göra? Till råga på det känner jag mig krasslig, snorig och har träningsvärk efter passet och joggingrundan igår. Så idag blir det vila från skola och jobb. Istället blir det plugg nu och sedan ska jag ta och dra mig iväg till gymmet i ett par timmar. Det är hårdträning som gäller NU!

/ M .

IT'S PEOPLE LIKE YOU THAT I FEEL SORRY FOR

Det är otroligt viktigt att man har drömmar och mål i livet. Ännu viktigare är det att man följer dem. Det är ingen idé att vara livrädd för att misslyckas för om vi inte gör någonting åt saken själva, vad har vi då för mening med livet?

Det spelar ingen roll vad folk säger till mig. Om att mina val är dumma eller om att jag inte kommer att få ha ett bra liv. Mitt liv kommer att vara bra om jag gör det jag tycker om, följer mina drömmar och bara är den jag är.

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars." - Oscar Wilde


JUST WANNA LEAVE AS SOON IT'S POSSIBLE

Åh, hatar Sverige. Hatar det här skitlivet. Hatar det här folket. Hatar den här "familjen". Hatar de så kallade vännerna som inte ger ett skit (jag har mina allra närmsta och de är bara er jag verkligen litar på så ta inte åt er av detta). Hatar allt detta. Tjat, tjat, tjat, tjat. Orkar inte vänta 2 månader till. Måste jag verkligen? Fan. Sug min vänstra pungkula, kuksugarliv.

WILL YOU TAKE WHAT'S LEFT OF ME?

Moshi, moshi.

Igår blev det inget jobb för stannade kvar i Borås med min kanding. Satt i alla fall och pluggade hela dagen och blev klar med mer än jag trodde skulle bli klart. Duktigt! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och kl 12 ska jag på ett träningspass som heter Shape. Det blir intressant att se vad det är för typ av pass haha.. Eftersom det är onsdag så följs det av plugg med Juliana som vi alltid har på onsdagar. Efter plugget blir det jobbet och sedan lite mer plugg. Puss på er!

JUST A LITTLE BIT FUNNY


Hej,
jag orkade aldrig iväg på joggingrundan imorse men jag drog mig i alla fall iväg till gymmet en timma. Härligt. Var hos tandläkaren nyss också och fick reda på att jag hade 14 hål i tänderna. Det var lite kul att bråka med tandläkaren. Undrar om jag kan tigga till mig tandblekning? Hehehe.
Anyways, jag ska strax iväg till Borås och mina andra halva så vi hörs väl imorgon efter jobbet om inte annat. 

Besos

STARVING FOR TRUTH


85 dagar kvar. 85 oändligt långa dagar kvar. Men vet ni vad? Jag ska tänka positivt. Det finns trots allt en orsak för allting. Orsaken till att jag är kvar här i 85 (84 om 40min!) dagar är för att jag ska hinna få lite mer kunskap, tjäna lite mer pengar, gå ner mycket mer i vikt och säga farväl till alla mina vänner. 

Nej, nu måste jag verkligen ta och lägga mig. Imorgon bitti blir det en joggingrunda som följs av plugg i 3 timmar, gymmet i en timma, skolan, tandläkaren och Borås till min fina andra halva!

BesosDESPERATE FOR CHANGING

Hejsan svejsan! 

Jag mår bättre nu än jag har gjort sen vi kom från Filippinerna. Skönt.
Anyways, lite uppdatering: 

Inatt sov min andra halva med mig här i Göteborg. Mina bekymmer minskar och ångesten försvinner i hennes närhet och det är så himla skönt. 

För övrigt så har jag kommit igång med plugget och träningen på riktigt. Skithärligt! Igår så brände jag 700kcal efter en hel timma på crosstrainern och imorse tog Jonna och jag en joggingrunda på 20min. Plugget slinker jag in ett par timmar varje dag och jag är riktigt stolt. Nu gäller det bara att fortsätta! 

Nej, nu ska jag ta och göra i ordning mig. Jobba i 7 timmar idag och ikväll blir det plugg och lite träning.
Besos!

SPLITTRADDet har vart en lång vecka. Jag är utmattad både psykiskt och fysiskt. Det är så mycket att tänka på. Hm. Så jag ska göra det som löser det mesta för mig; jag ska sova på sakerna. Natti på er, jag hoppas att ni inte är allt för besvikna över min dåliga uppdatering. Ifall ni är, hojta till.
Besos

BAKIT IKAW ANG SA PUSO KO?


Vanjus,
om du ser detta: PUSS PÅ DIG. Du är mycket saknad min vän!

Hanging by a momentJust nu har jag ett par få viktiga saker på min lista:

1. Plugga, plugga och plugga - MVG på de sista kurserna nu, det ska jag minsann klara av.
2. Träna, träna, träna - som vanligt. Ska jag bo i värmen vill jag ju vara lättklädd - och se bra ut.
3. Spara, spara, spara - vill hem den 13 juni.
4. Komma in på läkarlinjen - det är det jag vill mest just nu.
5. Spendera så mycket tid som möjligt med mina närmsta vänner - 3 månader kvar på 8 år. Jag ska lösa detta.

GROWING UP

Filippinerna fick mig att tänka till och efter resan har jag väl förtjänat hundratals vuxenpoäng. Jag har till och med bestämt mig för att gå på universitet. Men i Filippinerna. Min bästa vän ska förmodligen till USA men lite hopp finns det i alla fall kvar om att vi ska vara tillsammans för alltid..
Det enda jag i alla fall vill ha är lite mer tid, jag är inte redo att lägga allt och alla bakom mig just nu, behöver lite fler vuxenpoäng....

BACK IN HELL AGAIN AND AGAIN

Jag är tillbaka i Sverige. Det är ett levande helvete för mig här. 3 månader kvar och I'm out. Vet inte om jag kommer ha kvar bloggen, det återstå att se.

RSS 2.0