I MITT HEMLAND MED MIN ANDRA HALVA

Hej pa er.

Hur mar ni? Sjalv ar jag neere i Filippinerna med sol och 30+ varje dag. Ganska sa harligt. Har varit har i en vecka nu och aker mot Sverige om 12 dagar (tyvarr). An sa lange ar vi jobbat med fattiga manniskor och hjalp till lite. Shoppat lite har vi ocksa hehe. Vi var och badade for ett par dagar sen dar jag blev nagot matforgiftad sa fick aka in till doktorn. Men vad ska man gora liksom? Puss pa er, ha det bra!

FJORTISBILDER, PART UNO.


GOD MORGON, HÖR JAG FÅGLARNA KVITTRA?Har hört fåglarna kvittra hela morgonen och jag märkte av en kort vårsol imorse. Nalkas våren tro? Ingetdera gör mig nåt än så länge för om 4 små dagar tar jag med mig och mina flygceller långt härifrån, ändå ner till andra sidan jordklotet. Ett snabbstopp i gamla hemmet London blir det ju förstås också ;)

RELEASE ME FROM THIS MISERY


THE QUEEN? YES, THEY DO CALL ME THAT ALL THE TIME.


Lite afterwork med Jess!

IT'S AN INTRESTING THOUGHT, I'D NEVER ACT ON IT THOUGH

Jeff & mumintrollet i svart

Let's do some serious bowling!

ALLMÄNT FLUMMIG
God morgon på er. Klockan är 14.10 och jag är nyvaken. Otroligt skönt att kunna sova ut.. 

Igår hade vi studiedag (idag med) så jag bestämde mig för att åka till gymmet direkt. Var där med Affe i 1,5h och sen så mötte vi upp Respina och gick runt och handlade lite. Jag köpte en söt liten playsuit från Hennes & Mauritz som jag ska ha på stranden i Filippinerna. Hehe. Mot kvällen tvingade jag ut Räz och vi åkte in Sticky Fingers där vi träffade på halva min skola. Mysigt. 

Idag mår jag illa och har ont i halsen så ska nog ta och plugga lite och slappa. Tänkte köra lite städning och tvättning också (det behövs hehe). Besos

3 BILDER FRÅN FWJÅRTISPERIODEN
4 ÅR TILLBAKA I TIDEN


SNUTTENUTTEÅh. Jag gillar oss. Väldigt mycket. Ni gör mig riktigt, förbaskat lycklig.

MOMMY AND BABY BROTHERTvå personer som betyder mer än någonting annat på jorden!

DROWNING IN THE WORLD OF STUDIESHellu! 

Idag är jag lite ledsen i ögat. Har nämligen MASSVIS av arbeten som ska in innan Filippinerna (which btw är nästa lördag). Har suttit och pluggat i 3 timmar men det får bli paus för nu ska jag äta lunch och sedan bärs det av mot jobbet. Vi hörs ikväll tror jag, har lite gamla bilder som jag hittade på min MP3 från 2006... HAHA. Besos

ps. har inte lockat håret utan hade blött hår och gjorde flätor och sov med det. ds.

RSS 2.0