WORK MAKES ME TIRED, BUT I ÄM GOING ANYWAY

Tjabba tjena hallå! 

Är svintrött, jobbade mellan 12-21 idag. Vill inte göra om det men måste eftersom jag har paradiset i åtanke.. Ska strax äta (ajabaja, inte så sent) för att jag glömde matpengar och lunch idag så har inte ätit sedan frukost.. Ugggh, hungrig. Imon blir det gym och jobbet och på onsdag är jag ledig! Mjau mjau, puss puss 

// trötter

SO MUCH HAPPINESS RIGHT NOW



Jag är så lycklig just nu. Idag har jag julklappshandlat (sent) med min Jonna och sedan har vi kollat på film och planerat vår resa. Nästan hela resan är planerat och jag är så himla glad. Första gången på 3 veckor jag träffade min andra halva och så har vi planerat vår resa. Vi har ett helt dygn i Hong Kong och 2 dygn i London så vår resa kommer bli fantastisk. För mig blir det paradiset i Filippinerna, hemkänslan i London och en ny upptäckt i Hong Kong. Galet va? Glad! Nu ska jag gå och möta upp minijessi! Besos

SATURDAY EVENING/CHRISTMAS DAY

and it's time for *trumvirvel* ....... COSMOPOLITAN och SOLO. I love them magazines!

YOU CANNOT CLOSE YOUR HEART TO THE THINGS YOU DO NOT WANT TO FEEL

Jag försöker alltid att stänga ute mina känslor. Familj, vänner, kärlek, allt och alla. För jag tänker om att om jag lyckas stänga ute mina känslor helt eller i alla fall lite så minskar det risken för att bli sårad. Mitt misstag i det här är att jag ljuger för mig själv och låtsas som om det är för mitt eget bästa. Men ibland, som just nu, så inser jag att det sårar mig mer att göra så än vad det är att vara sann mot mina känslor. Så hädanefter ska jag göra mitt ALLRA bästa på att vara ärlig mot mig själv. Forgive and forget, right?

HEHE, FUNNY PICTURES THOUGH












I JUST DON'T GET IT

Hur kan det här:


(världens finaste människa)

gå till det här?:



I JUST DON'T GET IT!! :(

I'M GOING HOME, TO THE PLACE WHERE I BELONG



Biljetten är bokad! 12 februari - 7 mars med världens bästa! Sedan är det drygt 2 månader till Grekland, studenten och en månad senare lämnar man Sverige för gott. Så mycket att se fram emot i år!

WHERE ARE YOU CHRISTMAS?


tagen julen 2008

God jul på er!

Jag hoppas att ni har en god jul även om jag verkligen ogillar den. Verkar ha otur eh? Det enda jag verkligen kan glädja mig åt är att det är absolut sista julen i Sverige ever. Skönt! Ser fram emot att träffa min andra halva på söndag med! 

Om ni undrar varför jag inte bloggat så är det för att jag är utan dator. En sladd till min minidator ska dock komma in under veckan så att jag kan använda datorn igen. Besos

I DON'T CARE IF MONDAY IS BLUE




Sitter och ska äta frukost strax. Vet inte om jag berättade att jag var tvungen att avbryta dieten för att jag fick någon magsjuka eller liknande så jag körde bara på dieten i en vecka. 3kg lyckades jag gå ner i alla fall och har hållt mig på samma vikt sedan dess. Duktigt. Ska köra igång dieten igen direkt efter juldagen. Det är det värt! 

Dagens planer: gymma - gå till skolan - jobba.

I AIN'T GOT NO TIME TO WASTE

Hej! 

Hann inte blogga igår efter jobbet. Kom hem vid 20, satte mig framför datorn och gick ut på promenad med Joseph en timme senare. Kom hem runt 00-01 och läste lite ur "Så länge vi båda andas" innan jag somnade så gott. Nu ska jag göra i ordning mig för ska strax iväg till jobbet igen. Skulle inte jobba men pappa ska lämna sin kompis Rottweiler här så det blev som det blev. Besos

BURN BABY BURN

-

God morgon! 

Jag ska iväg till jobbet nu. Hörs ikväll! 

Besos

LET'S WATCH THEM MOVIES TONIGHT



Ligger i Cissis säng. Vi ska kolla på Rush Hour strax. Det är ganska kul för hon visste inte att jag var hemma hos henne men så kom jag in i hennes rum och bara: "jag ska sova med dig inatt, bara så att du vet". Haha, stackarn vet inte att mina snarkningar har ökat dramatiskt de senaste åren haha. Min älskling får stå ut helt enkelt ♥

WE ALL GET VIRUS AT ONE POINT OR ANOTHER



Det här dök plötsligt upp igår på skärmen. Hela datasystemet på skoldatorn (den bringar bara otur den jäveln) kraschade och jag fick ren och skär panik. Men idag åkte jag till min gode vän Roland som fixade det åt  mig. 1000 tack. Tog dock runt 6 timmar att fixa skiten men vi satt och kollade på film. Asnice!

I CAN'T SEEM TO GET MY SATISFACTION

Hello beautifuls! 

Mår en aning bättre nu men känner mig fortfarande svag. Har panik över hur mycket jag har att plugga på och det skulle inte vara något problem egentligen om inte den här datajäveln dör varje halvtimme. Suck. Vi hörs imorgon om inte annat. Besos

I CAN'T HELP BEING SICK



Tjenare, tjenare.

Mår mycket värre idag än vad jag gjorde igår. Vaknade upp mitt i natten med feber, kallsvettningar och ett starkt illamående. Inte kul. Är jättesvag i kroppen och är yr med. Som vanligt. Jag måste verkligen ha ett crap ass immunförsvar. Och ändå har jag pressat i mig över 15 apelsiner de senaste dagarna och bör ha extremt mycket vitamin C. Men nej nej. 

Jag ska verkligen försöka att plugga eftersom jag har så jäkla mycket just nu. Men jag är för sjuk. Senare blir det jobb. Inte kul, inte idag.

HELLO AND GOODBYE

jag ser ut som en mupp på bilden men aja, låt gå

Idag är jag krasslig. Har vart igång hela dagen och jag har öroninfektion och feber, lagom kul sådär. Jobbade och gick i skolan gjorde jag också. Ska nog stanna hemma imorgon. Går och lägger mig nu innan jag svimmar. Dunk dunk dunk hejdå.

I HATE THIS STUPID COMPUTER

Jag hatar skoldatorn. Med hela mitt hjärta. *Flippar*

FULL HOUSE ALL WEEK LONG



Hej på er!
Jag har inte fått gjort ett skit av mina läxor idag och jag har fortfarande huvudvärk. Men ska börja strax. Måste. Börja. Strax.

De närmsta dagarna är det fullt hus hos mig med. Idag är Steffi och sover över, imorgon är det min kusin och min farbror och på torsdag är det Juliana. Hehe. Full house! Besos

I CAN ALMOST SEE IT, THAT DREAM I'M DREAMING


SVERIGE, SVERIGE, ÄLSKADE VÄN



Suck. Är så himla trött. Kom hem från skolan för en stund sedan, julklappshandlade lite också. Håller på att äta min middag för har haft världens huvudvärk. Måste plugga. Engelska är högsta prioritering idag. Hade "poetry slam" förut och var så nervös att jag skakade när jag ställde mig framför klassen. Vet inte varför men jag är nervös inför folk jag känner men kolugn framför främmande? Suck. Jag orkar inte med den här dagen.

Ska spela lite nu, lite sådär förnäm som jag är. Eller va? 



GIVING UP FOOD MUST BE THE HARDEST THING I'VE EVER DONE



Försöker att ställa mig in på studymode och har till och med satt upp håret i min "pluggfrisyr" men orkar helt enkelt inte. Jag är alldeles för trött. Jag kan, jag vill inte men jag måste.. Svenska och filosofi, here we go! "YEEEY".

I WALK THIS EMPTY STREET, ON THE BOULEVARD OF BROKEN DREAMS



God kväll på er! 

Jag kom precis hem från första dagen på jobbet. Idag var det utbildning som gällde och det enda jag kan säga är att det är mängder av siffror att komma ihåg. På onsdag är det lite mer utbildning som gäller och på torsdag drar jag igång och jobbar på riktigt. Det tråkiga är att jag inte får månadens lön förrän nästa månad och nästa månads lön förrän februari och så vidare. Men that's just life! ;)

THIS MORNING I WEAR NO MAKE-UP



God morgon på er!

Le picture est horrible, je sais. Jag har inte hunnit sminka mig än så jag ser jättenaken ut haha. Ska strax sminka mig dock och sedan sedan ska jag iväg till stan snabbt och kolla julklappar till familjen. Mina lektioner är inställda idag så blir ingen skola för min del. I eftermiddag är det som sagt första dagen på jobbet och jag är jättepepp! Besos

TOMORROW, YET ANOTHER CHAPTER BEGINS IN MY LIFE



Är utmattad efter all plugg. Har suttit i nästan 5 timmar och pluggat på filosofi, svenska och spanska. Jag är dock ännu inte klar med filosofin och spanskan utan måste plugga ihjäl mig i veckan. Men faktum är att jag ändå är glad och det beror på att jag börjar jobba imorgon ju! Nu ska jag packa ner grejer inför imorgon. Livet flyter på för mig just nu! Besos

I'VE GOT THAT BRAND NEW RING ON MY LEFT RINGFINGER

Fick en ny ring förra fredagen. Den är levererad av Mr. Cullen själv då han glömt Bella och minns att det är mig han älskar. Ni känner väl igen ringen från Eclipse? Den sitter vackert på mitt vänstra ringfinger. ;)



I'LL KEEP ON STUDYING 'TIL MY GRADES GETS HIGHER



Håller fortfarande på med att plugga. I svenska ska vi ha något som heter "poetry slam" som innebär att man ska läsa upp valfri text/poesi men med känslor och gester, ungefär som teater. Vår lärare tipsade om en tjej som är jätteduktig och jag instämmer och tycker därför att ni ska se videon ovan! 

På tisdag har jag tänkt att framföra Socker av Kent. Det är en av mina favoritlåtar och den är så känslosam och bra och kommer passa utmärkt till Poetry Slam! Checka in videon nu då, kom igen! ;)

I WILL STUDY AND GET READY, AND PERHAPS MY CHANCE WILL COME



Har massor av plugg just den här veckan. Det har gått en hel termin typ och allt kommer nu haha? Imorgon skall jag jobba från 16-21 också. De första dagarna är utbildning dock! 

På dagens lista ligger filosofi, spanska (repeterar steg 2 eftersom jag ska tenta av steg 3 till våren) och svenska c. Det är ganska roliga uppgifter så det ska väl gå bra! Besos



"THE BELLY RULES THE MIND" - SPANISH PROVERB

Kan inte fatta att jag har klarat av 1/3 av dieten. Igår var lite jobbigare än de andra dagarna eftersom det hela dagen bjöds på tårta, korv och massa annan god mat som jag tycker så mycket om och ändå klarade jag mig utan att fuska!

Har precis kokat färdig min middag och morgondagens mat:



Jag kan inte med att äta upp det. Har försökt men fyfan vad jag avskyr grönsaker. Skiter i det och äter imorgon istället. Jag har ändå mer eller mindre övervunnit hungern!

Förresten, jag har gått ner 2,5kg sedan i onsdags! ;)

SPELAR INTE LÄNGRE NÅGON ROLL, JAG ORKAR INTE SLÅSS

"Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas"...

Socker - Kent



HAPPY BIRTHDAY TO MY LITTLE GIRL


Hannah (Yolandas lillasyster) & min lilla Linn igår

Hej på er!

Igår var jag på Bushuset i Mölndal med 50 andra ungar och firade Linns födelsedag. Idag fyller hon år på riktigt och vi firade det tidigare idag. 7 små år är hon nu! 



GETTING RID OF THAT EXTRA WEIGHT



3 bantningsdagar har gått och jag har gått ner 1,5kg. Idag är vi inne på dag 4 och imorgon så har jag redan gjort 1/3. Duktig Maria!

3 THINGS YOU MIGHT OR MIGHT NOT KNOW ABOUT ME



1.
Jag AVSKYR offentliga toaletter och jag kan inte ens sätta mig på stolarna om jag lägger papper. Jag sitter istället halvt på huk eller är olaglig och kissar bakom en buske.



2.
Däremot ÄLSKAR jag manga.

3. Jag är en dagdrömmare. Jag dagdrömmer HELA tiden, även om jag är med folk!

IT'S A BRAND NEW SATURDAY MY FRIEND



God morgon! 

Idag är jag på strålande humör och jag vaknade upp med ett leende på läpparna. Strax ska jag ge mig iväg, jag ska åka till lillans kalas eftersom hon fyller 7 år imorgon! Planerna för resten av dagen är att sova över hos lillan så kommer inte hinna blogga förrän imorgon! Lägger dock upp 2 tidsinställda inlägg. Besos

WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES I CATCH A GLIMPSE OF HEAVEN



Dreamboys. Har vi inte alla sådana? Den perfekta killen i våra ögon. De ultimata männen för mig är Robert Pattinson och James Franco. Det är någonting med deras utstrålning och charm som ger mig en bild av deras personligheter och som nästan får mig att bli knäsvag (deras utseende (ok, Robban är part-timesnygg) är en STOR bonus). 



YOU JUST GOTTA LOVE THAT FASHION TYPE OF GIRL



Jag ÄLSKAR den här klädstilen. Skjorta, parkas, skinny jeans, kängor och balla solisar är himla snyggt!  Den är chill och bekväm. Längtar tills jag blir smal och kan bära snygga grejer igen, det är bland annat det som motiverar mig!

MISS WORKING LADY IS IN THE HOUSE

Glömde att nämna att jag gick på jobbintervju igår. Guess what? I GOT THE JOB! *Happy*

WALKING IN A WINDER WONDERLAND


Jag är så himla utmattad idag! Kom 2 timmar sent till samhällskunskapen, hängde i skolan i en timma, åkte och gymmade i 30min (inte bra idé när man går på den här dieten), satt på Condeco med Rahyll, gick runt lite och åkte hem. När jag kom hem sedan var det tydligen julpyntning och annat. Till råga på allt ändras planer runt hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra ikväll. 

Förlåt att jag klagar, jag är bara så himla hungrig. ♥

AM I THAT CRAZYASS MUTHAFUCKA?



Ok. Ska erkänna en grej till. Jag är en person med MYCKET livliga och helt vrickade drömmar. Inatt drömde jag bland annat att jag var Pierce Broshnan, den näst senaste James Bond ni vet? Hur som helst så var jag osynlig och blev jagad av massa poliser för ett brott jag inte begått. Dem hittade mig hela tiden och plötsligt hade jag fru och sedan visade det sig att jag var den onda och min dröm bytte perspektiv från Broshan till en annan.. Fett skum. Sedan var jag plötsligt i ett vattentorn och gömde mig där i flera år men försökte locka dit folk så att dem kunde köpa STARBUCKS-kaffe åt mig? HAHAHA. Jag har underliga drömmar, väldigt underliga

WELL, THIS IS WEIRD, BUT I'LL KEEP ON GOING NO MATTER WHAT


Jag & Juliana påväg till London, januari 2009

Vägde mig imorse. Har bara gått ner 0,7kg. Inte direkt peppande. Men något är något och det är DET som räknas. Don't worry, ska ändå fortsätta på dieten precis som den är. Dags för frukosten (bestående av en kopp te, en apelsin och ett fullkornsbröd utan pålägg). Sen bärs det av mot skolan, började för 45min sen!

I CAN REALLY MAKE IT THIS TIME. WATCH ME NOW.

Dag 2 på dieten. 14 dagar kvar. Det är inte så svårt längre faktiskt. Visserligen har det bara gått två dagar men den här dieten verkar vara utformad för att man inte ska bli sötsugen vilket gör det hela mycket enklare. Jag vet att jag kommer att klara mig, har inte vart sugen på att fuska eller avsluta den en enda gång ju!

NÅGONTING SOM LIKNAR SINNESFRID

London, januari 2009

Jag har pluggat klart, duktigt av mig tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Imorgon händer lite spännande grejer! Besos

HARDCORE BRAINWORK

God kväll på er!
Jag är jätteyr på grund av dieten och jag måste plugga filosofi, spanska och samhäll också. Dieten är inte lätt men sådant är livet och vill man vara fin så får man ju faktiskt lida pin! Nu blir det plugg i en timma! Besos

OH THESE FARAWAY MEMORIES



Var som sagt och "fikade" med Juliana förut, vi fikar varje onsdag hehe.. Jag lyckades stå emot allt, trots yrsel, och åt bara min egen mat (kände mig som en äkta invandrare när jag smög ner min sked i väskan för att ingen i cafét skulle märka att jag hade med egen mat haha). Hur som helst så kollade vi igenom gamla bilder och jag hittade en bild på mig och Affe från 2007. Visst är den fin?

TIME TO MEET MY FRIEND

Håller på att göra i ordning mig (medan jag lyssnar på Jonas Brothers och Demi Lovato på repeat hehe) för snart ska jag möta upp Juliana och sätta oss och fika (eller aa, ingen fika för min del, går ju på dieten nu!) och plugga. Haha, hittade den här bilden på oss igår som nästan är 4 år gammal. Vi har klarat oss länge, eller hur min vän?

ONE STEP AT THE TIME, THERE'S NO NEED TO RUSH



Idag är dagen då jag börjar om på ny krita och tar ett steg ifrån det förflutna. God morgon!

GOD NATT VÄRLDEN, IMORGON BÖRJAR VI OM


VIMMELBILD



Hittade en bild från en klubb vi var på i helgas i Borås på klubbens hemsida haha!

THE PHILIPPINES - CEBU

Jag kommer som sagt från en "liten" ö i Filippinerna vid namn Cebu. I februari ska jag dit igen, denna gången med min kusin och med min andra halva! 3 veckor ska vi spendera i paradiset, varav första veckan skall spenderas på ett barnhem där vi ska göra lite volontärarbete! 



Eftersom jag firar min 19-årsdag där nere så tänkte jag dra med Jonna till det fina hotellet ovan! Mer om resan i ett annat inlägg. Besos




THERE ARE FAR TOO MANY THINGS FOR ME TO SAY

Igår så var jag hos läkaren. Läkaren sa att jag väger så mycket att jag nu klassas ha fetma. Jag är inte ens tillåten att äta minipiller längre eftersom jag är för fet. Min självkänsla som jag byggt upp de senaste åren har crashat rakt ner till botten igen och jag mår verkligen skit. Jag har insett att jag inte har någon ursäkt. Jag är såhär för att JAG har ätit och jag kan inte skylla det på någon annan än mig själv. Jag har påbörjat bantningar och misslyckats alla gånger. Efter igår så insåg jag att jag verkligen måste göra något åt saken. Så imorgon så påbörjar jag en diet som ska hjälpa mig att bli av med all sötsug och ett par kilon. Jag ber er därför om stöd, därför att ni som läser det här är med största sannolikhet mina närmsta vänner. Jag ber er bara att inte försöka få mig att äta massa skräpmat, utan att ni stödjer mig igenom hela tiden. Jag måste gå ner i vikt, för min hälsas och mitt psykes skull. Allt jag vill ha är er support och förståelse och jag vet att jag kan klara det om jag vet att ni står vid min sida och hjälper mig. ♥

NEW DESIGN

Som ni kanske har märkt så har jag en ny bloggdesign! Har jobbat på den i flera timmar eftersom jag inte fattar hur man gör sådant. Äntligen verkar jag ha börjat lära mig dock! Vad tycker NI? Ser den bra ut? 

Besos

.why.i've.been.busy.

På sistone har jag inte bloggat så mycket så tänkte ge er en förklaring. Dock säger en bild mer än tusen ord så lägger upp flera. Har nämligen haft ett par killar på G! ;)











Har en svaghet för vampyrer och bad boys <3

.one.year.ago.in.rome.

Helgen för exakt ett år sedan firade jag med min andra halva i Rom. Nedan är lite bilder till minne av dagarna. Saknar det oerhört mycket!

4 december 2009

Vi anlände sent på fredagskvällen och gjorde oss mest hemmastadda i hotellrummet. Sedan gick vi på en promenad i hotellområdet och köpte äkta italiensk pizza. Det var himla gott! 



5 december 2009

Jonnas födelsedag!


Vi begav oss av runt 9 på morgonen och letade efter Fontana di Trevi. Köpte en karta till och med och jag försökte läsa av den. Vi frågade om hjälp av människor och alla sa att den låg åt helt olika håll. Kommer till och med ihåg att jag frågade ett filippinskt par i spårvagnen haha.


Läste fel och vi kom hit istället. Det är en berömd park för stray cats and dogs. Så sött! 


Medan vi letade efter fontänen så gick vi förbi en italiensk glassbar och jag minns att vi backade och gick in och beställde. Hahaha det var så värt, italiensk glass är bland det bästa i världen! 


Ett par minuter senare fann vi den! ... och insåg att den inte alls var lika stor som vi tänkt oss (vi båda hade sett den i "Mitt liv som Popstjärna" med Hilary Duff. Men den var otroligt vacker ändå! 


Efter det hamnade vi på Spanska trappan. Vi hängde där flera gånger under hela resan och Jonna fick födelsedagssånger på 3 olika språk minns jag haha. Innan klockan var 11 på förmiddagen hade vi hunnit klart med sightseeingen för dagen så det återstod bara ...


... SHOPPING! Gjorde slut på vartenda öre. Samma dag vi skulle hem så var jag illa tvunget att låna 2 euro från Jonna för att kunna äta lunch haha. Typiskt mig. 

Under hela dagen hann vi med allt detta, återvända till Spanska trappan 3 ggr, åka en helvetesbusstur (som jag för övrigt aldrig kommer att glömma/komma över), promenera ca 200m i 30min på grund av Jonnas nya skor i riktning mot Colosseum för att inse att det var stängt, åka till Vatikanstaten, bli uppraggade av 2 korta medelålders italienare, äta den mest ovärda lunchen för över 20 euro var, sova och gå ut igen och mycket annat. 

6 december 2009

Sista dagen i Rom



Vi promenerade uppför en helvetes jävla lång backe och kom fram till massa fina ställen. 

fint! 


Eftersom det var stängt dagen innan så besökte vi Colosseum då! Ett måste om man är i Rom någon gång! 
Efter detta promenerade vi och Jonna köpte en halsduk till Anne tror jag av en gatuförsäljare och sedan åt vi på den italienska donken (inte värt) för att sedan bege oss mot hotellet och ta oss mot tågstationen och flygplatsen. 

Allt som allt tycker jag att det var en av dem bästa resorna jag gjort: det var lungt tempo, hela staden är antik så det är så mycket historia att se i allting, jag hade gott sällskap och det var i en tid då jag verkligen behövde semester från allt!

.this.weekend.

snygga, sexiga och singlar. undrar varför?


Under helgen har jag gjort följande:

1. Haft Twilightmaraton med Jonna - klarade oss igenom halva innan vi somnade runt 19 haha.
2. Gått på Julbasar - kort besök men ändå
3. Vart på IKEA
4. Hängt i Borås
5. Firat min andra halvas 18årsdag!
5. Gått ut och klubbat i Sveriges tråkiga nattliv - hade dock gott sällskap så ska inte klaga!
6. Vart på släktkalas mitt ute på landet (Borgstena)
7. Sovit som en häst men ändå varit svintrött!

RSS 2.0