malloutfitHello people. 

Jag åker iväg i ett par dagar nu men återkommer förhoppningsvis om ett par dagar med ny energi och ett okomplicerat liv (man kan ju alltid hoppas). Aloha!

shopping is my type of healing for the soul

1. Väska - SM Department Store - 163 kr, Kalender - 28 kr, Folder 18 kr, båda från National Bookstore.
2. Hårfärg 68kr & peeling 16 kr - Watson's, Rosett 16 kr & ringar 41 kr, SM Department store.
3. Klänning från Coco Banana 81 kr - SM Departmentstore.
Totalt: 431 kr. 

Bra shoppingdag igår. Livet flyter på och jag försöker gå vidare... och jag har ett mål i sikte. Let's do it!

jag kan aldrig skilja påHej på er mina fina! 

Jag har vart så dålig på att uppdatera och det beror på att jag inte har haft internet hemma förrän idag (med svenskt tagentbord också om jag får tillägga!). Nu har jag internet dock och jag lovar att uppdatera så ofta jag bara kan! Outfits och massa annat kul kan jag försöka slänga in, ge mig bara ett par dagar till att bli frisk så löser jag det.

Love <3

welcome to the jungleHej pa er!

Vad langesedan det var! Jag hoppas att ni har det bra darhemma.. Sjalv har jag det fortfarande alldeles underbart. Jag lever livet, tar var dag som den kommer och bara existerar. Det enda bekymmret jag har ar med pengar..

Let me put it this way:

jag lever pa 1000 riksdaler i manaden. 300 gar at pa mat och ytterligare 300 gar at pa el och vattenrakningen. Aterstar alltsa 400kr per manad till annat. Det blir 100kr i veckan till... resor och sprit. Fattig much? I think so. Men det loser sig, pengar ar inte allt. Jag har finfina vanner har och jag ar lyckligare an nagonsin, hur kan jag da klaga? Allt som saknas ar en pojkvan, men det loser vi.

Saknar er, alltid.

XOXO

RSS 2.0