shopping & sickness


min drog för tillfället

e
mina nya skor; TINA LIU - pröjsade ca 50kr


kofta - 2nd hand men ny från Topshop- ca 120kr


nya läppstiftet

Ja, eftersom Madde och jag är hemma och sjuka idag beslutade vi oss för att gå 10 min till Whitton där det är mängder av secondhand-butiker. Jag brukar nästan alltid bara köpa plagg som är oanvända där och idag hittade jag en kofta och ett par skor. Även ett rött läppstift som ni får äran att se genom en av bilderna ovan haha.
Nu inväntar jag Jonna som ska komma med en överraskning (?!?!). Vi hörs senare. Pussar

// M .

nyklippt och fräsch bortsett från mina små lymfocyter i arbete


nyklippt

Tjabba tjena hallå!

Idag har man haft nationella i Engelska B, jag tyckte att det var hyfsat lätt. Tog en kurs förra terminen i engelsk affärskommunikation vilket underlättade rejält! Efter provet käkade jag jordgubbar och grädde med Jonna i skolan sedan åkte Madde och jag hem eftersom vi är sjuka. Vi (läs: jag) tror att det beror på den dåliga luften i huset. Vi har legat hemma och kollat på "Tristan + Isolde" och dregglat över James Franco. Jag hade även en inbokad tid hos frisören så klippte mig som ni ser på bilden ovan. Vad tycks?


visste ni att..jag kan tala lite klingon? Klingon är ett uppfunnet språk som adopterats från TV-serien Star Trek. Det är väl ganska så nördigt och därför har ingen få veta det innan haha. *Let's keep this between us ok?*

Quabang - jag älskar dig på klingon

name explanation


Marian Rivera som Marimar

Tja, eftersom några har undrat varför jag valde Marimar som namn som kommer förklaringen här. Marimar var en filippinsk TV-serie som gick för ungefär 3 år sedan. Det är en av mina favoritserier genom tiderna och jag var alltid så fascinerad över skådespelerskans skönhet och det som utspelade sig i serien. Hur som helst är det nåt som har stannat kvar sedan jag var "liten" så tyckte att det skulle passa som ett bra namn.

// M .

en sjuklings tankar


Ossian, Martin & jag vid Piccadilly Circus i lördags natt/söndags morgon

Sjuklingen här ligger hemma i sängen och kollar på film. Såg nyss den nya romantiska komedin "Beauty and the Briefcase" med Hilary Duff i huvudrollen! Den var rätt bra faktiskt. Strax ska jag iväg till min corner-shop och införskaffa mig lite Strepsils eftersom jag har tappat rösten. Vi hörs senare eller imorgon! Puss

eftersträvan mot lycka


jag & bästa vän V när hon var på besök här i London i januari


Idag har jag som vanligt varit skolan. Har haft både redovisning och lite betygsnack och annat vardagskul. Stanna även kvar och pluggade. Har även varit med Jonna i Isleworth och käkat middag: Chicken Nuggets med chips. Mums!

Imorgon ska jag stanna hemma, har varit riktigt hängig idag samt så hände lite otrevligheter innan. Jag är nog världsbäst på att vara sjuk! Vi hörs imon, pussar.

Ps. Tips igen: Är du i London SE TILL att besöka STARBUCKS och köpa dig en MOCHA INFUSIA. Går inte att motstå. Ds.

 

 


little miss smartie


bild från mars tror jag, i skolan på kvällen och pluggar


Ja, det här ska då anses vara mitt första "seriösa" inlägg. Har inte så mycket mer att säga än att det har varit en strålande dag. Har varit hemma hos mig med min vän Jonna och njutit av sällskapet. Och våra 12 muffins för £1.09 + mjölk. Även om jag enbart får 25% av dessa. Med vissa människor har man så himla lätt att umgås med och det ska man vara glad för!

Imorgon blir det det skola och kanske en fika med Yolanda eller gymmet och plugg i skolan efteråt. Jag har massor med arbeten kvar att göra, har lyckats beta av 12/22 under en vecka men resten återstår ju! Om jag har tid imorgon, blir det bildspecial!

btw: Är ni i London och på Starbucks så rekommenderar jag starkt en Caffé latte with hazelnut!

// M .

A VERY NEW BEGINNING

Okej. Så det här är min nya blogg. Den här gången ser jag till att bara vissa får reda på att den existerar och vad den heter eftersom jag inte orkar med folk som tar åt sig åt allt jag skriver. Den här gången ska även inte så mycket känslor vara med i bloggen. Vad jag känner är endast för mina bästa vänner och mig och inga andra. Jag hoppas att ni förstår. Tack hej!

// M


RSS 2.0