hejsan svejsan

Hej bloggen.

Hur ar det med er? Med mig ar det fortfarande underbart. Vad har jag gjort sen sist vi skrevs vid? 

Well, i mandags sa var vi ute med kuya shane, kirk och mark. Jonna akte hem tidigt och de ville inte att jag skulle hem sa fick offra mig hehe. Igar sa akte vi till stranden med Lei och hennes fastman Shaun. De ska gifta sig i Houston, Texas den 20 december och Lei vill att vi ska vara brudtarnor. Hur ska jag ha rad? Weee, vill dit! Senare mot kvallen igar sa at Jonna och jag middag uppe vid vart hus med utsikt over en del av stan. Sa fantastiskt vackert. Ska lagga upp bilder pa det nan dag snart! Sedan sa kollade vi pa film och sov hehe.

Idag sa vaknade vi, gick till gymmet och svettades sonder (ingen javla aircon i 32 grader och crosstrainer ar ingen bra ide alls), sedan blev vi utelasta och vantade nere i lobbyn i flera timmar pa att kvinnan med extranyckeln skulle komma.. ugggh.. Nej men efter det har vi bara varit hemma med kuya Shane och lagat mat och kollat pa Vampire Diaries. Klockan ar snart 21 har och vi ska formodligen dra hem till Pepe (mest underbara killen EVER) och dricka Boracay, var favoritdrink. 

Love u guys, 

XOXO

fiesta


Hej,

hur ar det med er? Med mig ar det sadar, har haft jattekul pa fiestan och allting men saknar er i Sverige lite val mycket! Hur som helst var som sagt fiestan helt underbar: borjade med mat hos en slakting, vidare och drack och chillade med vara vanner, sedan akte vi alla och badade i en spring som var jatte avslappnande. Vidare sedan akte vi och dansade i 5 timmar vilket har lett till att tanten (jag) har haft ont i hofterna i 2 dagar. Bilder kommer upp pa facebook mina vanner!

livin the life

God kvall! 

Hur ar det med er? Det har vart en seg dag, vaknade ratt sent, akte till i.t. park med Jonna, vidare till Colon och sen akte vi hem och lat Kirk laga mat at oss. Varfor lagar alla gaster mat at oss? For att Jonna inte kan laga mat och jag ar housewifen hemma. Hahahha. Nej nej, anyways ar vi med Rio nu och invantar Lucy. Imorgon ska vi till fiestan sa taggar till lite. Jag saknar er som in i helvete, kanns som om jag vart har i ett halvar. Ingen som kanner sig sugen pa en solsemester hit? Come on!!

dream dream dream


Hola chicas! 

Hur ar det med er? 

Med mig ar det nu jattebra, jag har traffat massa nya vanner (amerikaner) och nagra tjejkompisar (hahaha, snyft, sa lycklig) och livet bara ar! Ikvall ska Melissa och Lucy komma hem till oss och ata tarta eftersom Lucy fyllde ar igar. Det kommer bli jattekul med bara tjejer! Imorgon ska Potpot och jag pa bio och se Transformers, pa fredag ar det fiesta i min hemstad (3h bort) och pa lordag ska vi ut med massa. Livet leker!!! 

Taggar aven till nasta vecka da vi tjejer ska aka till Malapasqua (bilden ovan) over helgen och bara chilla!

Puss pa er

hatar nar folk tror att de vet vad som ar bast for mig

En sak jag verkligen avskyr sa otroligt mycket ar nar folk tror att de vet vad som ar bast for mig. Lat mig avgora det. Det blir da MITT misstag om nagonting sker.

var man an befinner sig, finns det alltid bekymmer

Hej pa er raringar! 

Jag har det underbart har nere. Har lite problem bara, men det kommer ga over med tiden hoppas jag :) Hur som helst sa onskar jag att vi lar kanna fler manniskor har, inte for att jag klagar pa dem vi har har, de ar ju helt underbara! Men men, har inga tjejkompisar har sa det blir alldeles for mycket testestoron i luften for min smak. Lite tjejigt ska det ju vara! Hur som helst sa ska jag pa bio med Potpot och Jonna strax och sen aker vi hem till oss och chillar, ska forsoka fa Potpot att dricka med mig hehehe, maste ju bli av med mina sorger! 

Nej, nu ska jag ta och bli glad och tagga att det ar FIESTA om 5 dagar! Puss pa er

bekymmer

Hello again,

jag lever livet har. Ska jag beratta om min dag kanske?

Vaknade upp tidigt for skulle vacka min kusin och Shane som skulle till skolan tidigt. Sedan stadade jag lagenheten och dekorerade runt lite. Sedan akte vi till ett kopcenter med mamma och slakten och kopte bocker som jag maste lasa for att komma in pa lakarlinjen. Kan saga att bockerna ar tjockare an de man har pa IB. Jag kommer ju do haha. Anyways, efter det motte vi upp Kirk och Potpot och akte till lagenheten och kollade film, lagade mat och drack lite. Grabbarna drog for en stund sen sa Jonna och jag chillar pa internetcafet i lagenhetskomplexet innan vi ska lagga oss.

Har kommer lite om lagenheten:

Det ar ett studenthus med lobby och kafeteria pa nedervaningen och internetkafe pa 2 vaningen. Vi bor pa 4 av 7 vaningen i en lagenhet med ett sovrum, ett kok, vardagsrum och balkong. Bredvid studenthuset ligger ett gym som jag ska borja pa pa lordag och bredvid det ligger skolan jag ska ga pa. WIHU.

Hur som helst sa finns det alltid bekymmer vart man an befinner sig och jag har riktigt stora just nu sa snalla Rahyll, ring mig???? Vet inte vad jag ska ta mig till.

Hoppas ni har det bra darhemma, jag saknar er alla jattemycket. Puss pa er!

home

Hello mina sma fina vanner,

som ni kanske har markt sa bloggar jag valdigt sallan nu for tiden men jag har ju verkligen haft fullt upp i dagarna.. Forra veckan var extremt jobbig da jag stressade igenom mangder av farval medans jag hade underbara madde och bellus pa besok i Gotet. Packning och fixning var det medee. I lordags sa sa jag farval till Rahyll, Verro och Joseph pa flygplatsen och det var jattesvart men jag lyckades anda komma ivag i alla fall! 

Jonna och jag fann en lageenhet igar och vi har inhandlat massor av fina grejer till den och igar hade vi en liten inflyttningsfest med vara vanner har. 

Anyways, uppdaterar nar jag skaffat WIFI for hatar att skriva utan de svenska bokstaverna. 

Love

MARIUS IS BACK IN TOWN

Ok. Jag har uppdaterat otroligt dåligt. Men det har ju vart mycket på G. Så istället slänger jag in 2 härliga bilder. 


1. Bal



2. Studenten



RSS 2.0