WHEN I HAVE A FEW MINUTES TO SPARE
Find the creep in 2nd pic

Big Bang Theory strax. Är i Borås. LOVE, M .


NATTLIGT INLÄGG

Ta det här inlägget med en nypa salt för det är natt och då fungerar mina tankar på ett annorlunda sätt.

Anyways så har jag funderat på det här med livet och hur vi alla tycker att det är så förbaskat komplicerat. Men om man tänker efter riktigt noga så behöver det inte vara så komplicerat. Allting är vad vi gör det till och om vi till en förmodan skulle välja att se livet ur ett bekymmersfritt perspektiv så blir ju livet inte alls lika svårt. Att visualisera ett mål och se det som en enkel uppgift gör det förmodligen lättare för oss att genomföra den. I grund och botten handlar det alltså om att tro på sig själv och det man ska utföra så löser allt sig.
Klockan är 3.30. Godnatt!

MOVIESHar beslutat mig för att ta mig igenom IMDBs 250-bästa filmer lista. Wish me luck!

NYTT I GARDEROBEN
Tog en runda på stan med mamma igår och hittade dessa par chinos för bara 50:-H&M. Lovely!

HÄLSOSAMT
Då och då är det bra att driva ut kroppen på alla slaggprodukter (färgämnen, kost med för mycket socker, konserveringsmedel m.m.) som ligger i kroppen. Den här veckan går jag därför på en detoxkur som rensar kroppen och får igång matsmältningen! Tyvärr smakar det hostmedicin så det är en pina att dricka det, men vem har sagt att det är lätt att vara hälsosam? ;)

En veckas kur kostar 219 :- och finns att köpa i vanliga hälsokostbutiker.

GOOD MORNING SWEDEN


breakfast

God morgon folket, visst är det en härlig dag?

Vad har vi på agendan idag då? Jo, det blir TV-häng i nån timma nu, sedan blir det gym och möte med finfina människor. LOVE

/ M .

IT'S WHAT I WANTED, RIGHT?

*
mitt älskade Cebu city

Jag har hemlängtan. Jag vill hem till min egen lägenhet, till min fina lilla stad, sätta mig ute någonstans och ta en öl i en kort liten sommarklänning. Jag vill känna atmosfären igen. Jag har insett att det det enda som egentligen saknas i mitt lilla paradis är min Verro och min Rahyll. Hade dem vart där, ja då hade min värld varit näst intill perfekt.

Hur som helst så är jag jättetrött, har varit i stan och farit idag och sedan på biblioteket där jag träffade Alfonso varav vi senare tog en lång fika och catchade up om livet. Hade tänkt att värma en kopp te och lägga mig framför TV:n.

Ciao bellas!

/ M .


THIS IS WHERE I WILL BEKommer hänga här de närmsta 2 veckorna. Jag har nämligen fått turen att få "testa på" att träna på Sportlife i 2 veckor. Så jag tänkte att i och med att mitt schema pretty much är tomt så kan jag lika gärna lägga ner min fokus på att gymma igen. Jag saknar mitt gym i Filippinerna dock minus kvavheten. I Filippinerna lyckades jag gå ner 7kg, men har tyvärr gått upp nästan 2 av dem i veckan. Mitt mål är dock att lyckas gå ner ytterligare 5kg innan jag åker tillbaka, det bör väl inte vara något större problem!

Jag väljer att även lägga alkohol 5 dagar/vecka åt sidan och att dra ner på rökningen (vilket jag har gjort) och försöka sluta helt innan jag åker tillbaka till Filippinerna. Min kropp har börjat säga emot mot dessa ovanor och jag vill bli mycket mer hälsosam så nu tycker jag att vi kör!

/ M .

KOMBINATIONEN AV DÅLIG HUMOR OCH EN "SPECIELL" HJÄRNADagens bild. Utan tvekan.


SVERIGEJa, då är man tillfälligt tillbaka i Sverige. Har vart här i snart en vecka och bara vilat ut och träffat mina underbara bästa vänner. Jag åkte tillbaka av privata anledningar men jag ska med största sannolikhet åka tillbaka till Filippinerna i oktober/november. Mina planer här i Sverige är att söka in på skolor till nästa höst utomlands i och med att jag inte längre vill studera i Filippinerna. Jag hade även tänkt att söka lite jobb så att jag sysselsätter mig med någonting under min vistelse här i och med att nästan alla börjar universitet här och jag inte bara vill UGGLA runt.

/ M .


TIME TO LET GO NOW

It's hard to wait around for something that you know might never happen ,but it's even harder to give up, when you know it's everything you want.

- Unknown

THIS IS OUR HOME NOW


IT'S TOO LATE TO APOLOGIZE.Closed off from love, I didn't need the pain.
Once or twice was enough and it was all in vain.
Time starts to pass and before you know it you're frozen.


I SAW AN ANGEL. OF THAT I AM SURE.No matter how much I put my fake smile on, my eyes never seem to be able to lie.

RSS 2.0