GOODBYE


Körde en Olivia Palermo och klippte page. Ah maj gad, vad ovan jag är. Men jag gillar't. Best spent 500kr ever.

WE HAVE NEVER ONLY BEEN FRIENDS

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera under lovet, jag vet. Har dock haft det alldeles underbart och sommaren har ju anlänt (vad hände med våren?) så har vart ute på långa promenader och suttit vid havet och bara njutit av den sista tiden här. Uppdatering kommer, promise! 

Nu ska jag iväg och klippa mitt hår, tänkte kort page, eller gör jag? 



SPRING, YOU'RE FINALLY HERE




Hallojsan, 

vad har ni haft för er hittills under påsklovet? 

Själv har jag bara vilat och njutit (vägrar ta upp en lärobok förrän efter påskdagen) av att det är lov. Jag har bland annat vart på filmkvällar, cyklat runt i Eriksberg och kollat ut över vattnet i solen (en helt fantastisk vy), simmat och gått på en och annan långpromenad.

Idag har jag tänkt att gå och shoppa lite (har gått så otroligt lång tid sedan sist att jag nästan inte kan klassas som tjej längre) och ikväll ska jag iväg och kommer inte hem förrän på fredag. Puss hej!

I AIN'T LOSING NO WEIGHT



Jag blir så trött på det här. Igår, efter vi hade simmat, vägde jag mig. Hade bara gått ner 1kg. 

Totalt har jag alltså gått ner 1,7kg vilket är ingenting på nästan 3 veckor. Jag orkar inte, jag gör ju verkligen så mycket som jag kan. Aja, får väl gå på en superstrikt diet samtidigt också och börja på den idag. 

Ska väcka Juliana, ta en 90mins powerwalk, plugga, cykla med Juliana i 2 timmar och på kvällen ge mig ut på en löparrunda. Räcker inte det vet jag inte vad jag ska göra. 

/ M .

58 58 58 58 58 58 58 58 58


bild från Filippinerna

Jag har inte hunnit blogga i veckan för har nämligen befunnit mig i Borås och skrivit på min projektrapport och igår lämnade jag in den, 51 sidor tung hehe.

Strax ska jag dra mig iväg till skolan, tänkte promenera dit och hem i och med att jag inte hinner träna idag pga plugg. Ska försöka uppdatera mer ikväll. Besos

PRETTY PLEASE



Ibland har man känslor man inte riktigt kan sätta på plats. Jag behöver mysa med Verro och Rahyll känner jag. 59 dagar kvar.

VÅR, PROMENADER, CIDER & PLUGG



Jag är på ett strålande humör idag igen, igår blev det ju äntligen vår på riktigt! Jag började dagen igår med en timmes simning, sedan var jag med min fina Jonna & Maja följt av en del promenader och en välbehövlig, trevlig kväll på Chez Amis

Trots att solen skiner idag har dock bara suttit på stadsbiblioteket och pluggat.. Jag har hunnit med en hel del, underbart. Strax ska Verro och jag dra oss iväg till gymmet och Bodypumpen. Ha det fint!

SEX AND THE CITY



Ska strax göra något jag inte gjort på väldigt länge: ligga i sängen med laptopen och kolla på film. Började kolla på "Sex and the City" hemma hos Juliana idag men hann inte se klart hela innan jag rusade iväg till träningen så ska kolla klart den nu och när den är klar ska jag se på uppföljaren som jag inte sett än! Ha en trevlig fredag peeps. Mwah

LETTING IT GO



Ok, ska försöka bli på bra humör innan jag påverkar mina vänner som inte gjort något. Jag ska ta och packa ner träningskläderna i väskan nu och sedan går jag mot Juliana! Vi hörs imorgon om inte annat. 

Love, 

/ M .

ANGER MANAGEMENT


Jag vet att bilden används rätt ofta, men den e ju så bra

Åh, ibland blir jag riktigt förbannad. Varför envisas alla med att vara så stora idioter? Är riktigt förbannad på ett gäng i min klass. Hatar när vissa bara tänker på sina egna betyg men fullkomligt skiter i andras. Det kallas GRUPPARBETE people, grupparbete. Aja, jag har mindre än 2 månader kvar där och om 2 månader och 3 dagar flyr jag landet för gott. Men till er som gör den sista tiden här till en större plåga har jag bara en sak att säga: FUCK YOU.

THIS WEEK HAS GONE BY FAST, THOUGH NOT FAST ENOUGH




God morgon på er!

Äntligen är det fredag, dagen vi alla längtar till varje vecka! Då plugget alltid hamnar i skymundan så har jag valt att avaktivera mitt FB-konto i en vecka framöver (hoppas det håller med). Kommer ha fullt upp hela veckan med träning, skola och plugg och annat så vill få ut så mycket som möjligt utav det.

Dagens planer är plugg, promenera till Juliana, åka iväg och träna Bodycombat med Jenny och sedan umgås lite i Jonsered. Love

/ M .

DEN HÄR TIDEN FÖR ETT ÅR SEDAN


Hyde Park, våren 2010. Vanjus, kom till Göteborg min vän? 

Åh, vad jag saknar att bo i London. Jag saknar att åka till Hyde Park på picknick och bara hänga och sola lite (behövdes, syns tydligt bo bilden).. Jag saknar att gå längs gatan på South Kensington och in i butikerna och grubbla över hur jag ska skrapa ihop en slant till det plagget som jag just såg. Jag saknar till och med att fundera över om jag ska ta bussen hela vägen hem så att det blir gratis eller om det är värt att spara 1 timma på att ta tunnelbanan. Jag saknar att umgås med personerna jag gjorde där. Och det livet vi hade där. Well, London är ett avslutat kapitel. Det var det bästa året i mitt liv hittills och jag ångrar absolut ingenting (förutom värdfamiljen). 



NYTT I GARDEROBEN




Trots min fattigdom lyckades jag inhandla detta plagg (och en kavaj; förlåt men är galen i kavajer) förra veckan för en rimlig peng inne på Gina Tricot (som jag avskyr egentligen). 149 riksdaler gick den på.

Använder den ovanpå linne/bustier och och under kavaj. Matchar med ett långt halsband och hög hästsvans helst. 

/ M .

IN SICKNESS AND IN .... NOT HEALTH ANYWAY



Åh, jag känner precis hur sjuk jag håller på att bli och känns bajs. Träningen kan inte prioriteras och så ska det ju inte vara.. 

Jag har en speciell dryck som nästan alltid hjälper mot halsen och får mig att må lite bättre: 

  • Kokat vatten
  • 2 théskedar honung
  • citronsaft från en hel citron

Nu ska jag fortsätta att chatta vidare med 2 av mina närmsta vänner som tyvärr bor uppe i Stockholm respektive Uppsala. Vi var riktiga tjockisar i London och jag är mer motiverad än någonsin att träna när jag ser bilderna och videorna på oss. Kanske bjuda på en bild eller två sen, om ni frågar snällt kanske, haha. 
/ M .

DREAM DREAM DREAM



Überdålig cam-bild men what to do?


Tjolahej, tjolahopp! 

Ska dra iväg till skolan strax. Idag klär jag mig chillt i jeans, converse och en spiderman-tee. Det är fint väder med och det blir härligt att promenera hem sen! Puss


WISH LIST



Jag är en person som älskar simpla outfits. Att bära tusen ringar, stora halsband och armband är ingenting för mig. När jag såg klänningen på Topshop så matchade jag därför ihop den direkt i mitt huvud med mina drömskor från Jeffrey Campbell (nån som är villig att skänka 1600kr så att jag kan få dem? nej?).

Det blir veckans önskeoutfit i alla fall (vill man ha den tuffare kan man ju alltid lägga till ett smalt nitbälte i midjan, slänga på en skinnjacka och kanske en hatt?)!

/ M .

EGOBOOST!



... Efter en timmas morgonsimning, städning, tvättning, fysikprov och 2 pass på gymmet så är jag helt slutkörd. Har även känt mig krasslig de senaste dagarna och jag känner att sjukan är på ingång. Imorgon kör jag därför inga pass utan ska istället promenera hem från skolan och sedan ut på en powerwalk

Nu när jag känner mig allmänt trött/sjuk så bäddar jag ner mig med Blondinbellas bok "Egoboost!" och en kopp jasminthé. Japp, jag är tantig jag! 



VECKA 1



Har bara gått ner 0,7kg på en hel vecka vilket är lite av en besvikelse. Men vet ni vad? Jag är fortfarande motiverad. Jag vill helst väga 70kg till studenten och det är inte många veckor kvar (thank God) dit och även om jag bara skulle gå ner 0,7kg/veckan så är det 0,7kg närmre mitt mål hela tiden. Jag tänker långsiktigt nu, känner att jag under de senaste månaderna tagit stegen in i vuxenlivet haha.

/ M .

JE SUIS FATIGUE



Är svintrött nu, känner att energin börjar rinna ut.. Ska nog ta en powernap på 15min, sen blir det fysikprov i skolan, wish me luck! 

LIPSTICK Y'ALL



Bilden ger verkligen inte läppstiftet någon rättvisa (ber om ursäkt för dålig kamera och fula läppar)

Från: Kanebo
Färg: New cinnamon glow, PL-338
Pris: 339-399:-
Från: Kanebo
Färg: New cinnamon glow, PL-338
Pris: 339-399:-


Mitt favoritläppstift! Har haft det i flera dår men den har blivit bortglömd när den legat hos mamma. Den ger en lite mer naturlig, persikorosa nyans som får läpparna att se mycket fylligare ut. 

/ M .

WANT TO BE ON TOP





God morgon på er, små fnattar! 

Gick upp vid 6 imorses och åkte och simmade en timma med Jenny i Vallhalla. Om man gymmar på SATS får man nämligen simma gratis där vilket är alldeles perfekt och vi har faktiskt bestämt att vi ska försöka simma minst 2ggr/vecka! 

Idag så är det vägningsdags. Väger mig varje onsdag på samma våg (gymmets) för att få det är stämma. Dock väger jag mig mitt under dagen efter man ätit lunch och så men det gör mig inget. Ikväll blir det SATScycling och SATScore på gymmet, awesome! 

CUCKOO



Trevlig tisdag peeps! 

Jag gillar tisdagar. Tisdagar innebär att jag inte har någon skola, att jag kan träna och att jag kan zappa kanaler. 

Idag steg jag upp tidigt eftersom jag gick på en jobbintervju. Det var intressant och kul och jag hoppas verkligen på att jag får jobbet! 

Planerna idag är att vila en stund, åka in till biblan och plugga och sedan åka och träna med Jenny. Idag blir det SATSenergy, blir intressant att testa på! 

Besos / M .

69 SHORT DAYS LEFT


min ängel och jag idag

... och det är slut på veckan.

Igår körde Jenny, Rahyll och jag Zumba på gymmet. Det var skitkul men svettigt men jag vill jättegärna ta passet igen! Imorgon när jag åker in mot Göteborg blir det boxning för första gången på 2 månader. Träningen har kommit igång och matvanorna har ändrats en del med, let's do some serious weight loss!

STUDENTKLÄDER



Ungefär så här kommer jag att se ut på studenten!

Klänning - skräddarsydd
Studentmössa - ABC-grubben
Skor - Nelly

/ M .

AND IT'S FRIDAY ONCE MORE





Det är fredag = helg

Planer; träning, skola, presentköp, fina vänner, middag, bio, bästa och en hel del plugg! Klagar inte här dock, ha det alldeles underbart ni med! 

/ M .

RSS 2.0