.miss.that.hair.

Saknar hur mitt hår var förut. Samt den 20kg lättare kroppen.

[email protected].

Hej på er sötnosar!
Är hos Juliana (inte Londonjuliana) och ska strax kolla på White Chicks. Har vart en bra dag: var i skolan men skippade att klä ut mig, åkte till stan och bytte ut min tröja, åkte hem till Roland med Juliana & Affe. Kollade på en bra skräckfilm (finally!, jag & Rahyll har otur med bra skräckfilmer, eller aa, bra filmer, period.) som heter Sorority Row. Den var nice.
Taggar inför imon då jag ska på möte kl. 11 och sedan hämta Linn och träffa Yolanda och Hanna för första gången sedan juni! Puss på er
// M .

.ingen.rubrik.

Hej på er!

Mår bättre nu mot kvällen men tidigare idag mådde jag skit och spydde på vägen mellan hållplatsen och huset. Lagom mysigt. Hur som helst är jag stolt över att jag klarade av hela skoldagen idag ändå! Efter skolan gick jag och köpte nån billig dräkt till skolan imon eftersom vi har Halloween-tema

För övrigt gick jag en mini-runda och kom hem med en ursnygg tröja från Weekday. Dock, ska jag byta ut den till en mindre storlek så en bild kommer imon eller lördag. Nu ska jag kolla på Criminal Minds, ser att Mike från Twilight är med haha.

Puss hej

.sick.as.always.

Är sjuk igen. Vet inte om det har relaterat till dessa förbaskade kramper eller ej men snart gör jag en helkroppsundersökning även om det inte lär ge några "normala" svar. Ska sova nu, godnatt!

.wednesday.

God morgon, 

dags att gå till skolan igen. 3 dagar kvar innan lovet bara. Vad jag hatar mest med skolan är att jag inte har en enda person att snacka med så när jag väl orkar pallra mig dit är det bara tråkigt hela dagen igenom. Men det är lugnt ändå, jag står för mina åsikter; hellre ensam än med falska personer. Usch nej. 

Aja, hela dagen kommer inte suga i alla fall för jag har bara 2 lektioner och sedan är det den vanliga onsdagsfikan med Juliana och dubbelpass på träningen! 

Nu ska jag käka frukost och sedan bärs det av mot skolan (läs: helvetet). Puss hej 

// M .

.BLAIR.WALDORF.


.stomach.pain.

Håller fortfarande på med plugget. Är nästan klar men måste lära mig talet utantill. Det jobbiga är att min mage verkligen gör svinont fortfarande och tror nästan att det inte är på grund av laktosen.. Ifall det håller sig till i mon ska jag nog uppsöka läkare även om dem lär hänvisa till en annan typ av sjukdom. Puss på er

.got.an.icebox.

Where my heart used to be. I'm so cold. I'm so cold.

.twinkle.twinkle.



Ska strax dra igång och plugga. Idag blir det engelska, för ska ha en presentation i 10 min imorgon och har bara gjort halva arbetet då jag egentligen skulle jobba med någon annan. 

För övrigt ska jag posta iväg ett brev och sedan träna idag. Jag hoppas att jag klarar av det för konstigt nog har smärtan jag hade i magen igår återvänt och det gör verkligen skitont. 

// M .



.laktosfritt.tack.

Var i skolan, åkte och boxades med Verro och fick kramper i magen eftersom jag ätit yoghurt och dumt nog glömt att yoghurt innehåller laktos. Aj, säger jag bara! Det försvann för en stund sedan så hade det i ett par timmar.

Mer minus idag är att jag inte fick jobbet. Surt, det hade vart kul men sånt är livet. 

// M .

.god.morgon.världen.

Ska iväg till skolan strax, börjar 14.45. Mina 5 projekt drar igång. Hoppas på ett viktigt samtal idag. Ikväll ska jag boxas för första gången sedan i somras. Nu blir jag glad glad glad. Puss hej

.pride.and.prejudice.



På listan ikväll:

-> Se på "Stolthet & Fördom"
-> Läsa Glamour & ta ett varmt och härligt bad
-> Ansiktsmask och tjejiga saker!

.HAPPINESS.I.BELIEVE.


sliten (okammat hår, gammalt smink & gula tänder), men glad! 

Börjat bli lyckligare. Beror med största sannolikhet på att jag har gjort mig av med dåliga saker i mitt liv som fått mig att må skit. Och givetvis på att dem få jag har kvar, stöttar mig så oerhört mycket. Tack för det, ni anar inte hur mycket jag uppskattar er!

.project.

I morgon drar jag igång med 5 nya, intressanta och personliga projekt, som alla ska vara klara innan den 1 juni. Jag kommer inte att avslöja vad dessa går ut på förrän den 1 juni nästa år. Excited!

.I.fell.in.love.



Min helg:

1. Filmkväll med Verro och Rahyll
2. Loppmarknad - råtta funnen, vill ej tillbaks mer.
3. Film & bakning med Elmer
4. Loppmarknad dag 2 - råkar göra sönder nån annans vara och blir 250kr fattigare.

.†.†.†.


pic: lookbook



.time.goes.on.


.made.it.


Provet är överstökat och jag lever! Har nog aldrig lagt ner så mycket tid inför ett prov förut så får jag inte MVG på det här, då jävlar hehe.. 

Strax ska jag byta kläder, ska nämligen på en jobb-intervju idag! Jag hoppas innerligt (ok, inte sant, jag gillar faktiskt att få allt gratis) att jag får jobbet. Nej, men det hade vart skönt att få lite extra cash i plånboken faktiskt. 

// M .

.that's.70.show.


Eric Forman. Dreamy. Det enda jag ser fram emot på dagarna!

.brainiac.2.0.


Sitter fortfarande och pluggar på samhällsgrejen. Orkar inte.

.I.like.it.red.



.new.earrings.



H and M, 29.50 :-

.vem.lämnade.vem?.



Jag har alltid vart bra på att dölja saker när jag vill. Så nu åker fejksmilet på, i 7 månader till.

[email protected].



Så fin bild att den får bli "pic of the day"!

.we.always.fikar.

Swedish people always fikar. Det är det enda man kan göra här. Hehe. Så nu ska jag åka hemifrån och träffa Juliana och Monika (som jag för övrigt inte träffat på 10 månader?!) och fika och plugga lite innan jag åker och tränar. Puss

// M .

.good.night.



"Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan."

.going.crazy.

I morgon ska jag skolka. Jag har en dålig vecka och ska boka läkartider och plugga. Eller ska jag gå? Det är i och för sig bara 3 timmars skola imorgon. 

Jag behöver min Jonna som får mig på bra humör. Hon kommer imorgon natt. Hej Borås på torsdag!

.gymnasiemässan.



Representerade Svenska skolan i London och inte Mikael Elias. Men pluspoäng för att jag hängde lite med Jakob (inte Jakob ovan haha). Räknas som att stå för METG lite i alla fall, eller? 

Angående läkaren så fick man en oväntad diagnos som är alldeles för personlig för bloggen. 

jag.älskade.ju.dig.

Jag sitter här vid fönsterkarmen
stirrar ut med en sorgsen blick
och undrar vad som gick fel

Du betydde så mycket för mig
men tydligen inte jag för dig
för du gav mig glada stunder
när jag mådde som värst

En tragisk 90-tals melodi
spelas upp i mitt huvud
samtidigt som jag undrar
om du någonsin brydde dig alls

Jag gav dig vänskap
och så mycket kärlek
jag kunde förmå
men du brydde dig inte alls,
nej, inte alls

Varför låtsades du då?
Kunde du inte bara lämnat
mig ensam, som en liten
övergiven katt?

Jag ville dig så väl,
och du betydde så mycket
men den tiden är över nu
min gamla vän,
för vår vänskap
är bortblåst som bara den

magandang.umaga.

Samhällsplugg på G här. Ska snart iväg till läkaren med. Önska mig lycka till, med båda delarna. 

// M .

demokrati.


Har pluggat i 12 timmar med ca. 2 timmars paus idag och jag är inte ens i närheten av klar. Jag har nämligen samhällsprov på fredag och det är om politik som jag älskar (läs: hatar) så mycket. Nej, men börja finna vissa saker intressanta så går till grunden. 

Imorgon ska jag till plugga, gå till läkaren och sedan träna i 2,5h och sedan plugga igen. Kul va?

Btw, så har man fått massa "jag-älskar-dig" idag vilket har gjort mig på superhumör. Tack mina fina, jag älskar er med!
// M .

wuthering.heights.

"Be with me always - take any form - drive me mad! Only do not leave me in this abyss, where I cannot find you! Oh, God! It is unutterable! I can not live without my life! I can not live without my soul!" 

- Emily Brontë

cosy.breakfast.


God morgon på er! 

Jag vaknade upp och var på bra humör så bestämde mig för att skippa doktorn idag. Gick ner och tvättade och pluggade och så kom den här förbaskade yrseln tillbaka. Jag mår verkligen skit men jag vill inte gå till läkaren ensam. För övrigt är jag inte säker om jag ska till skolan eller ej, jag kan inte gå till skolan såhär i alla fall. 

Hur som helst så har jag suttit och pluggat i någon timme nu och har ätit lite hönökaka och druckit te vid sidan om. Jättegott och mysigt! Jag älskar både te och hönökaka så brukar faktiskt doppa hönökakan i teet hehe. 

// M .

koncentrationssvårigheter.

Rubriken säger allt hehe. Nej, men pluggade faktiskt när jag bestämde det förut. Har hunnit med 2/5 av det jag skulle göra idag vilket är ett framsteg.

Dåligt är att jag är så himla yr. Svimmade tidigare idag och har varit nära på att göra det ytterligare 3 gånger efteråt. Pappa tycker att jag borde gå och kolla upp det imorgon så ska kanske göra det. Problemet är att jag är rädd för att gå till läkaren för det har faktiskt känts som om något vart fel i kroppen i ett par månader nu.

Vi får se vad jag gör. Jag får hoppas på att det inte är något allvarligt. Vi hörs imorgon, ska nog lägga mig ner nu.

// Marimar .

studies.

Hur svårt kan det vara att skriva ett arbete på 200 ord? Har spenderat hela dagen och enbart skrivit 65 ord. Nej, nu stänger jag av musiken, finner fokus och gör det bara. 

// M .

miss.you.so.much.


hehe, bild från första helgen i London, augusti 2009

Tycker att det är dags för dig att komma hem nu va? Saker och ting är knappt uthärdliga utan dig min vän och jag behöver dig så mycket. Förstår inte hur jag klarade mig utan dig i en månad? Det vill jag aldrig göra om igen.

u.don't.give.a.shit.



Känner för att bara ligga i sängen resten av dagen och men har så himla mycket plugg så ska packa ner mina saker i en väska och åka till stadsbiblioteket. Har massor av böcker jag vill läsa också så ska låna hem ett par. Vi hörs!

// M .

good.and.bad.


så söt!


äppelpaj med en blandning av vaniljsås och grädde.. Gott!

Hej! Har inte hunnit/orkat blogga speciellt mycket dem senaste dagarna. Jag har inte gjort mycket men har faktiskt vart på ALLA lektioner den här veckan. Guldstjärna till mig!

Gårdagen började dåligt, gud vad arg jag var. Men jag blev på bättre humör senare då Rahyll, Verro, Juliana och jag åkte till en loppis och letade kläder och jag hittade faktiskt lite grejer. Fick med mig 3 jackor, 2 koftor och en klänning. Allt för ca 250kr. När vi hade vart där gick vi och fikade en stund och det var skönt att bara umgås och bli glad igen. 

Gick och tränade i 2 timmar efter det så var så himla trött men lyckades ändå orka åka till min gravida kusin och baka en kladdkaka åt henne. Hon åt upp HELA. Gravida kvinnor skrämmer mig. Men men, nästa år är det min tur hehe.

// M .

hello.goodbye.

Thank you so much for your time, it was good to get to know you, but as I say goodbye to us now, things will never be the same.


önske.outfit.2.0



Allt från H&M. Give me? (jackan är lite mainstream, men äsch, what the heck, outfiten blir assnygg)

Ps. Jag pluggar, faktiskt. Jag är klar med en uppgift och ska nu duscha och sedan läsa i engelskaboken. Hey, at least I try man.

must.study.


Hej bloggen! 

Idag är första gången jag inte tränar sedan i lördags eftersom jag har så jäkla mycket plugg. Planen var att börja plugga när jag kom hem runt 13 men 6 timmar har snart gått och inte ett skit har hänt haha. Måste bli bättre på det här känner jag (har jag sagt sen 8:an, men men)! Ska även städa mitt rum för imorgon kommer Rahyll och sover över. Nu ska vi se hur mycket jag hinner klart ikväll. 

Puss

// M .

fyllesnack.

Meine Isabelle gjorde en video. Rätt kul att se på gamla fyllevideor från London ändå. Vissa saker man inte ens minns haha.

angereds.stolthet.



Ja, vi storbloggare får alltid paket hem med massa gratisgrejer! Hm, vad kan det vara tro?

signe.for.H&M.


you.made.my.day



Åh, du gjorde min dag, sötis! 

Hej bloggen! 

Idag har jag vart i skolan (duktigt av mig) på alla lektioner och sedan åkte jag till Vasaplatsen och mötte upp Juliana där vi gick till Espresso House och pluggade i 3 timmar. Åh, hon är så söt och väldigt saknad och jag förstår inte varför jag inte umgås med henne oftare när hon gör mig så glad? 


// M .

true.sadly.enough.



tragiskt, men sant... HAHAHHAHAHAHHA DÖR.

what.did.I.do.today.

  • Körde Bodypump 11-12
  • Köpte present till mamma
  • Lämnade tillbaka koftan från monki
  • Hämtade Linn på förskolan
  • Gick till Universeum med Linn och träffade V & J där bl.a.
  • Gick till stan och mötte och tog med mitt livs kärlek hem
  • Satt (sitter ännu, sedan 4 timmar tillbaka) hemma och lekte (läs: leker ännu) med min baby


    De två inlämningarna till imon då?

got.it.baby.

Du är den allra finaste av din sort och du ger mig så mycket kärlek. Du har öppnat upp mina ögon och givit mig hopp, hopp om en bättre framtid. Det finns inga ord som beskriver min kärlek för dig, du är allt för mig, kära iPhone 4.

weight.controll.



Ok. Ska väga mig imorgon bitti och efter det ska jag inte väga mig förrän den 25 den här månaden. Jag blir galen på vågen. Borde lyssna på Rahyll och mamma.

i'm.inlove.

Jag är förälskad. I lookbook.nu . Vet att jag bara lägger upp massa bilder därifrån men alla är ju så snygga! Här kommer dagens bild, puss på er!



made.of.crap.


saknar dig! 

Tja tja bloggen! 

Angereds stolthet här (fml haha). Kom nyss hem, har vart med Elmer sedan i skolan och sedan tränat. Testade på Streetdance och förstår inte varför eftersom jag helt enkelt inte kan dansa? Gick ut efter halva passet efter att inte riktigt kunna hänga med i koreografin hehe.. För övrigt har jag shoppat lite idag; en kofta från Monki, ett rött läppstift (efterlängtat då alla mina försvann i London) och ett par örhängen. Bilder kommer så fort jag hittar min kortläsare. Nu ska jag plugga (orkar.verkligen.inte)!
Ps. Ska få en iPhone 4 i veckan. Skulle köpt idag men alla med Tele2 var slut. Puss


// M .

effektivisering.



ph. Step up 2: the Streets


Hejsan sötisar! 

Idag har jag varit väldigt effektiv. Vaknade runt 10 i Ale hos mina kusiner, slängde i mig frukost, pluggade, åkte buss till Göteborg (tar över en timme, samma åksjuka varje gång), träffade mamma och gick runt i stan, tränade Bodycombat, åkte hem och städade i 2 timmar, sprang till affären och köpte Glamour (sjukt länge sedan jag läste en modetidning!) och så hjälpte syrran med hennes läxor i en timma. Har spelat också och kollat på TV och nu sitter jag och kollar runt på massa klädsidor; nån som har lust att skänka lite pengar eller kläder till förmån för min garderob hehe? 

Nu ska jag bläddra igenom min tidning och vara riktigt tjejig och sedan ska jag ta en härligt varm dusch (har inte tvättat håret på en vecka, mys) och sova gott. Puss godnatt

// M .

dagens.bild.

lookbook.nu

skeetschnyggt!

once.upon.happiness.



Filippinerna i år.. ta mig tillbaka till den lyckan?

losing.that.fat.ya'll.

Marias lilla träningskalender:

fredagsmys.

God fredagskväll kära läsare!

Kom hem från gymmet för ungefär en halvtimme sedan. Körde Bodycombat med Jenny och mamma och jisses vad passet var tröttsamt idag. Men men, vill vara fin så får man lida pin. Känner att jag är på rätt väg på riktigt för första gången på länge och jag hoppas enbart att mitt träningsbehov inte försvinner i och med pappas ankomst imon.

Nu måste jag tyvärr snabbstäda för Rahyll kommer om 10 min och håller mig sällskap inatt. Ha en trevlig fredagskväll :)
// M .

friday.again.

Mitt dåliga humör har släppt en aning, fick runt 10 samtal imorse när jag sov vilket resulterade i ett crappy morgonhumör. Missade även första lektionen idag eftersom jag försov mig. Jag tänkte komma sent men det var spårvagns-stopp så stannade kvar i sängen. Ska strax klä på mig och göra mig i ordning för ska på sista lektionen i alla fall. Vet dock inte vad jag ska ha på mig så kollar lookbook för att få lite inspiration. Såg en mysig outfit med en stickad oversize-kofta som skulle se bra ut med mitt huller-om-bullerhår som skall sättas upp i en knut.


lookbook
Efter skolan ska jag in till stan och kolla på ett par byxor jag såg på Zara igår och sedan ska jag på Bodycombat med Jenny. Ha det så bra!
// M .

irritation.

Åh, är så irriterad på många just nu. Varför är alla så dryga? All I'm asking for is a little bit of faith, men nej nej, ingen tror på en. Åh, längtar till juni då jag lämnar Sverige och det här skitlivet bakom mig för alltid.

why.I.wanna.be.skinny?

It's a simple answer: So that I can look good like them.







lookbook

so.tired.


roomie & me

Hej, bloggen. Är hemma från skolan och är astrött. Ska börja packa träningskläder för om en halvtimme ska jag ner till gymmet. Idag blir det dubbelpass igen: Bodypump & Pilates. Gött! Vi hörs ikväll.

// M .

why.am.I.always.late?



Skulle ha skolfotografering och Projektarbete men vaknade för sent. Minns inte att jag stängde av väckarklockan imorse då? Well well, ska i alla fall gå till på engelskan (sista lektionen) idag så jag drar hemifrån om en minut. Vi hörs ikväll efter träningen!

// M .

02:05

Är skittrött. Tränade ju Bodypump idag och kom 1 1/2 timme för tidigt till gymmet. Nu ska jag sova. Imon är det skolfotografering. Slutar 12.45 och ska luncha med Rez efteråt. På eftermiddagen blir det dubbelpass. Saknar min bästa Jonna!
// M .

i.love.shopping.


Eurosko

Vero Moda

Handstickad

Monki
Monki, likadan som den ovan

Handstickad

Kappahl

Indiska

Pierre 

Yves Saint Laurent


do.u.remember?

Det här skrev jag i somras:


Här är min plan:


  • Träna 5ggr i veckan och under dessa dagar äta 3 nyttiga måltider med några hundra kalorier mindre än vad man skall äta.
  • Under de två dagarna i veckan som jag inte tränar på ska jag gå på en sorts "diet" som ni får reda på lite senare.
  • Onyttigheter är tillåtna en gång i veckan eller i småportioner varje dag. T.ex. så kan jag äta några små godisbitar varje dag om jag inte äter nåt större den veckan men om jag t.ex. äter på McDonalds en dag så är jag inte tillåten till att äta mer skräp den veckan.
  • Vatten och frukt ska bli mina nya bästa vänner.
  • Om jag misslyckas så ska jag inte fortsätta äta massor den dagen och vänta tills dagen eller veckan efter innan jag återgår till planen, utan jag tar tag i det direkt och kanske tar ett extra träningspass för att förbränna det jag ätit.
  • Viktnedgångsbelöning!

    Det här var min belöningslista och jag har tydligen gått ner tillräckligt mycket (6kg) för att få lite nytt smink. Gött! 



    Belöningslista:

80 kg [x] - nytt klädesplagg
78 kg [x] - nytt smink
75 kg [ ] - ny klänning
70 kg [ ] - Burberrybikini

Planen är att i slutet av månaden ha gått ner till 75kg! TRÄNA TRÄNA.

I.love.tuesdays.



Dagens planer:

1. Spela en timma
2. Duscha
3. Hämta Linn på förskolan
4. Hitta på något med Linn
5. Träna

tips.


Hittade nyss en sida med skitcoola kläder. Jag dör lite.
Klicka: 

HÄR
HÄR
HÄR
HÄR

october.

Hade London-reunion i fredags med Madde, Bellus, Jonna, Martin, Sara och Vanja. Mysigt! Blev film och TV-spel haha. I lördags så hade jag loppis mellan 10-15 (fick även hjälp av käre Bellus och Madde), sedan åkte Bellus, Madde och jag hem, sov en stund och sedan mötte vi upp Martin och hans vänner på Pustervik. Det var Hip-Hop kväll, vilket inte riktigt är min stil men det fanns en JÄTTESÖT kille där med det vackraste leendet jag sett.
Idag ska jag köpa en laptopkylare eftersom min skoldator dör så fort den blir lite varm (min lilla dator kan inte användas då någon gjorde sönder sladden till den i helgas) och sedan ska jag träna Bodycombat. Ätit som en häst under helgen så måste köra stenhårt den här veckan.
// M .

RSS 2.0