2010-06-30


huvudstaden


Jag är hemma från Stockholm! Kom hem runt 23.30 i måndags men sov hos Steffi. Igår så åkte vi till stranden tidigt på morgonen och jag njöt av att sola och bada. Blev ganska så brun med så är nöjd med besöket. Idag ska jag städa huset, handla mat, tvätta och passa Linn.

Förresten så har jag planerat göra om headern och bloggen lite. Jag behöver bara bilder, problemet är att jag inte kan hitta min kamera. Jag hade den när det var folk över i fredags och nu är den borta.. Well well, we'll see about that. Nu ska jag börja städa! Puss

EN ESTOCOLMO .

Hej bloggen!
Just nu är jag i huvudstaden och hälsar på syskonen Haking med Vanja. Vi kom igår eftermiddag efter att ha vunnit bud på tågbiljetter på Tradera för 1kr vardera. Billigt va?
Igår så kom även min kära Bellus och Sara som var i STHLM i ett par dagar och vi gick igenom större delen av SHTLM på runt 1,5h och satte oss på den mest kända klippan här och såg på solnedgången varav vi avslutade kvällen med att åka tunnelbana hem till Hakings.
Idag var jag uppe först av alla, redan runt 9 faktiskt, varav de andra vaknade en stund senare.. Vi kom inte iväg förrän 3 timmar senare då vi gick runt och shoppade lite. Jag fann mig en klänning på H&M och ett par shorts samt en t-shirt på Weekday. Bilder på shoppingen kommer när jag är tillbaka i GBG. Tyvärr hann jag inte ta med mig kameran då jag fick reda på att jag skulle till STHLM två timmar innan jag åkte och jag då i all hast packade men jag ska nog roffa åt mig några bilder från de andra.
Imon ska vi till SATS och träna på morgonen, sedan shoppa efter lunchen och förhoppningsvis så vinner vi auktionen så att vi kommer hem på kvällen! Ha det bra!
// M .

Glad midsommar :)


today vs. yesterday

Glad midsommar peeps!

Har träningsvärk i hela ryggen idag efter gårdagens träningspass... Passet har blivit mycket intensivare än vad den var förra året så igår var otroligt jobbigt. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv och jag åkte hem med rent av dränkta kläder i väskan hehe..

Hur som helst så ska jag strax börja städa här hemma för idag så ska jag få lite folk över och fira midsommar med dem, bl.a. världens bästa Jonna. Jonna är som vanligt alltid jättetidigt och är hos mig om typ en timme så det är dags för mig att ta tummen ur röven och faktiskt dra igång. När Jonna kommit så ska jag baka till ikväll och senare ska jag dra med Jonna på en hemlig utflykt! Det kommer bli så kul idag, vi höres!!

// M .

SOMMARLOV!


tee - Hn'M
halsband - present

I och med flytten hem till Sverige och tiden jag har spenderat till att försöka återgå till mina normala rutiner så har jag inte riktigt, förrän nu, insett att det är sommarlov!
Ack, vad skönt det är att kolla på TV hela natten och vakna upp på sena eftermiddagen!
I natt sov jag ensam för första gången sedan jag flyttade tillbaka och det var lite ledsamt men idag tyckte jag bara att det var skönt. Nu ska jag bege mig av till ungdomsmottagningen och hämta ut ett recept till mina p-piller och sedan bärs det av mot träningen. Idag ska jag köra på bodycombat som är det bästa passet att ta enligt mig.

Vi höres, tjingeling!

 


oh, bittersweet memories

Krakow, Polen 2008. Find me?

8 dagar sedan - a lifetime ago

Det känns som om det var en livstid sedan jag bodde i London. Åh, det underbara livet där. Om jag kunde kombinera mina vänner här med livet där så skulle jag vara lyckligast i världen...

Jag har inte gjort så mycket sedan jag kommit hit. Mest umgåtts med några vänner och tränat.
Idag har jag satt ihop ett träningsschema fram till dagen innan jag reser iväg till världens bästa plats och jag har lovat mig själv att fullfölja det. Aja, nu måste jag börja göra mig i ordning för ska in till stan och träffa Jonna och hennes polare Erik och sedan ska jag förmodligen traska iväg till gymmet!

Lovar att ta lite mer bilder,

pussar

home

Jag är hemma och lever. Sorry att jag inte uppdaterat innan men jag har haft fullt upp med att spendera tid med mina vänner samt gå på gymmet (2ggr redan, skillat Maria!). Jag älskar verkligen mina vänner här och liksom Vanja skrev i sin blogg så har jag insett att det är vännerna som gör platsen. Jag saknar London så otroligt mycket och hur allting var där. Time of my life, honestly. Aja, ska sluta grubbla över det nu!

I söndags blev jag upphämtad av Verro och Respina på Landvetter och med min stora feta 30kgs väska samt mina 8 handbagage (som förövrigt förargade Martins pappa då jag fyllt en hel bagagelåda på flyget). Efter en jobbig men snabb tur hem, bekvämade vi oss i sofforna och beställde en familjekebabpizza då även Steffi kom och joinade vårt lilla gäng.

Igår så mötte Steffi och jag upp Yolanda och hennes lillasyster i stan och efter det gick jag och frös upp mitt gymkort samt gymmade i ungefär 1.5h för första gången på evigheter! Skönt!

Idag så har jag hunnit med mycket. Verro och jag steg upp relativt tidigt och begav oss till gymmet där vi tog SATSDANCE-passet som jag för övrigt inte tänker göra om hehe. Dans är inte riktigt min grej. Ni vet den där tjejen som gör alla steg fel och ser helt klumpig ut? Det är jag.
Hur som helst hämtade jag upp lilla Linn och åkte hem till mig och lagade mat till henne, Steffi och mig samt städade rejält. Yolanda och hennes lillasyster kom sedan och vi fyra flummade runt som små fånar till massa låtar. Roligt är att Hanna och Linn kommer perfekt överens och hade jättekul med varandra.
Affe och Melina joinade oss på kvällen och vi har lagat korv och pommes och kollat på Mumien.

Imorgon när de vaknat så ska Yolanda, hennes syrra, Linn och jag på bio och se någon barnfilm och sedan får jag se vad som sker.

Vi hörs snart,

puss på er

tick tack

Det blir nog ingen dag i innerlondon med mig själv. Har fortfarande packning att göra men det är svårt eftersom jag inte har några väskor kvar haha. Nej men planen hittills är att packa resten och sedan gå till Stortesco med Madde. Får se vad jag hittar på i eftermiddag.

Tomorrow I leave the best year of my life

Idag är jag känslosam. Det var skolavslutning idag. Jag kunde dock inte ta farväl av folk medvetet eftersom jag var för upprörd över ett betyg. Det är bra ändå, dessa hastiga farväl, eftersom man inte riktigt är beredd på dem och då känns det mindre ont. Idag fick man även verkligen reda på vilka man kommer att hålla kontakten med och inte. Jag kan säga att jag inte har en väldigt lång lista haha (läs: tragiskt).

Efter avslutningen och efter att ha praktiskt taget flippat ur på en av mina lärare (läs: alla inom HÖRhåll) så åkte jag ner in till Richmond och satt på Starbucks med ett gäng lundare, Becka & Malin och Vanjus & Sara & Yolanda. Sedan letade jag efter en klänning till kvällen och hittade till sist en i Twickenham på en second hand-affär för 60kr. Mötte upp Carro sedan så förkrökade vi hemma hos mig innan vi åkte till "The Bull" i Richmond och käkade och väntade på att festen skulle börja. Tydligenbeslutade sig även halva svenska skolan för att gå dit så det var ..... hälften svenskar, en fjärdedel britter och övriga, blattar.

Det var segt i början men sedan blev det bättre och jag hade riktigt kul faktiskt. Aja, nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag ut på äventyr med mig själv i London som avslutning. Perfa!

Puss hej, jag älskar er .

LONDONÅRETS ÖVERSIKT - DEL 2

Januari 2010
















































Jag var jättesjuk här och har ännu kvar viruset i kroppen. Har vart sjuk sedan dess m.a.o!


Bästa vän Verro var här med, dock bara från tors-lör (typ)! Vi satt på favvopuben " The Old Ship" i Richmond.


Emma & Yolanda var med också!

Kom precis på att jag ock Yolanda började umgås då.. Wut bara halvår sen?!?!


Körde på vampyrstilen ett tag där - blek (naturligt), sotade ögon och mööörka ringar under samt rött läppstift

Februari:


stannade kvar sent på kvällarna ibland och pluggade, dock stanna jag mer kvar i april med Vanja!


snuskminen :P


Jag fyllde 18 år - Sista gången jag firar min födelsedag någonsin

Mars:


körde på hatt hela tiden :)

Väldigt många födelsedagar var det i Mars - var pank


Malin blev 18!


Maddes födelsedag: från vänster - bellus, vanja, sara, jag & daphne på en restaurang i south kensington tror jag


jag började skaffa mig ett socialt liv: jag & bellus på väg till Kingston



Madde & jag påväg någonstans

London började bli allt varmare - tisdagar speciellt!
Här ligger jag då i gräset med Yolanda och Natalie
notera min dag som gått sönder av piercingen jag hade

April:


Linn & jag

jag var hemma i Sverige i 2 veckor och insåg hur mkt jag älskar mina vänner där. dessa två månader sedan dess har tagit kol på mig. aaargggg bara 3 dagar kvar!!!!


jag var som lyckligast med respina aka Joban - vi käkade pizza, dansade till Pop! Goes my heart, kollade på I love you man, spelade in bloggvideos, flummade runt m.m... lycka lycka lycka att jag kommer göra samma sak om exakt 3 dagar!! LÄNGTAAAAAAAAAR


jag klippte mig.. hade väldigt fint hår den dagen haha


After skol - Bellus, Klara och Madde


Vid Picadilly Circus - Ossian, Martin och jag


After skol - Vanjus, Martinus, Ossi & jag


mitt på Picadilly ca 4.30 på morgonen - ossian längst upp och sedan klara, vanja, martin, jag & bellus


jag ökade ca 400kg i vikt! Aja baja!


bellus gick också upp 400kg i vikt så vi sumobrottades


jag är bättre så jag vann ofc! 3-0 till mig haha


jag blev nördig


sommaren kom - jag svettades och schtekte i parken med Jonna och fotbollen


akward jonnus


JAG VAR DUM.

Maj:


utgång med tjejerna


grillfest hos Becka och Malin



JAG, MALIN, BECKA & JONNUS PÅ EMBASSY



jonnus och jag körde lite kung fu fightning


Mkt Hyde park blev det med - Jag & vanjus


Blev lite Brick Lane med Julia Haking




Det var allt!!

Jag lägger upp bilderna från den här månaden nästa vecka eller så. Nu ska jag läsa ur Vampire Diaries 6 och sedan natta. Imon är det skolavslutning och sedan ska jag ut med Carro! Puss haaj

RIP JONNUS

Nu ska jag möta upp Jonna och åka in till Kingston och träffa... vet inte vilka som ska med faktiskt haha.
Det blir sista gången jag kommer vara ute med tjejerna och främst Jonnus för hon ska flytta till Finland på fredag. Damn her.

4 days left

Hej allihopa!

Det är 4 dagar kvar tills jag åker hem och jag är så lycklig över det. Kan inte tiden gå fortare?
Jag är superupptagen idag eftersom jag har slutprov i fysik då jag skippat de de andra två provtillfällena. HEHE. Kul är att jag inte har övat ett piss. På de andra proven har jag fått MVG men det här kommer ju sänka mig till G. Hinner inte öva mer heller. Aja, that's life. Eller snarare: Aja, that's the stupid me som inte kan göra någonting i tid. Nu ska jag sova en halvtimma för att bearbeta de två talen i fysik jag faktiskt har gjort haha. Sedan blir det till att klä på mig och åka till skolan och öva lite till innan provet. :) :) :) :)

RESPINA BABE, RÄDDA MIG? JAG SAAAAAAAAAAAAKNAR DIG. PUSSAR PÅ ER ALLA

sorry

Lovade ju att del 2 på överblicken skulle komma igår men har helt enkelt inte haft tid! Igår var jag nämligen på Brick Lane och en dagsklubb med Julia Haking som flyttade hem till Sverige idag.
Personligen tycker jag att det redan är jobbigt att ta farväl som det är men det är ännu jobbigare när folk kommer från helt andra städer!

Jag lovar att lägga upp bilderna så snart jag hinner, förhoppningsvis innan Sverige som för övrigt enbart (tekniskt sätt) är 5 dagar bort! För tillfället läser jag nämligen bok 5 i Vampire Diaries och så är Jonna i sängen och sover eftersom skolan ska åka till Oxford imon. Det kommer bli skitkul!


husband no.. ääh har tappat räkningen

En vecka kvar till Sverige!

Just nu är jag både glad och ledsen. Kanske mest glad eftersom jag får flytta hem till mina underbara vänner i Sverige igen, men även lite ledsen eftersom jag lämnar världens bästa stad.

Jag kan inte fatta att det nästan har gått tio månader sedan jag flyttade till London. Jag har växt upp så mycket, lärt mig leva livet lite bättre och fått fantastiska vänneräven om de alla är olika. På ett sätt är det bra då, att man har växt upp på olika orter. På andra sätt är det skrämmande att lära känna nya typer av människor. Men ökad livserfarenhet och upplevelserikt? Javisst!

Det var värt det.



Bilder på första halvåret kommer nedan:

OBS!: Läs undertexterna


28 augusti 2009: 3 dagar efter jag flyttat till London - Bellus, Rico, jag & Unni


slutet av augusti-september
jag & Getus på "The Old Ship" i Richmond,


Sandrus (flyttade hem i julas buhu), jag & jonnus
Old Ship igen. - Hängde där nästan varje dag efter skolan och pluggade i en månad med Bellus och sedan ganska många kvällar... Nu har jag inte vart där på månader, men måste ta en drink nu när det är lagligt och innan jag åker :)


jag & Bellus på nåt museum i september tror jag
det var en av de få grejerna jag turistat i i London haha


jeg & sandrus på Halloween 2009
det var... intressant


unni & nördjaget som varade i en vecka i oktober


Sandrus & Jonnus på Funland vid Picadilly Circus. Alltså, ni vet ju hur jag blir när det kommer till spelautomater? Tänk er då ett flervåningshus med spel. Gissa om jag fick spel haha?


Fish & Chips-käket vid mig på First Cross Road. Gick med Bellus och fotade om kvällarna.


ett resultat


getus fyllde år så vi åkte till Rom och firade. Bilden är från första kvällen i Rom (vi stannade bara fre-sön) och på min första riktiga italienska pizza! Som Vanjus säger att bilden mer eller mindre representerar: En sann livsnjutare


min getus med italiensk glass i handen - framför den välkända "Fontana Di Trevi"


jag & min get på julavslutningen i Svenska Skolan i Barnes

Första terminen i ett nötskal! Del 2 kommer imorgon :)

okej, bloggpaus över!

Liten uppdatering på vad jag gjort:

Lördags: Gick på grillfest hos tvillingarna Gauffin-Nilsson och sedan hade Madde & jag tjejkväll hos oss med Jonnus, Bellus & Klarus. Det blir Singstar och film! Jonnus sov dock..  :


Vanjus, Martinus, FREAK, Jonnus & Bellus (?!) och Beckus därfram


@ MY PLACE


Söndags: Vaknade 6.45 med geten, degade till 13, gick och åt chicken nuggets för sista gången på kebabstället i Isleworth, åkte till Brick Lane med Julia Haking och njöt av kulturen och maten, åkte hem och blev medtvingad ut och skaffa mig ett liv så åkte till en klubb med Madde, Bellus & Klarus där vi träffade Mr. Ash Stymest, MTV-programledare och modell och vissa (HÄR JAG ÄR HÄR) pratade då med honom och rörde honom och han rörde mig (LÅTER SOM EN 8-ÅRING HAHAHAHA). Det var verkligen den mest roliga kvällen i London sedan jag flyttat hit!


Pytteliten bild på Brick Lane & Ash Stymest - raawr




Roomie


Knäppo & Klara


Belsebub & turistroomie

Måndags: Röd dag aka Bank Holiday i Storbritannien så efter att ha sovit i mindre än 2 timmar så steg man upp och mötte upp Isabellusm Vanjus & Saris och åkte till Brighton. Det var fantastiskt vackert där och hade massor med kul. Visar bilder i ett annat inlägg!!

Vill bara säga att det har vart den absolut bästa helgen i London och jag är så himla lycklig just nu!!





RSS 2.0