too.hungry.to.function.



Nu bärs det av mot Verro igen. Har vart hemma och packat ner lite saker. Vi hörs av imon! 9 dagar kvar nu btw, längtar!

// M .

what.I.wore.yesterday.

tee - Gina Tricot
kjol - Butterfly, London
Stickad kofta - Steffis


Pull.and.Wear.



Dress - Pull & Bear, Verros
Rosenkrans - minibutik i Rom
Smink - somrig

so?what.about.it?

Jag gillar inte Lisa. Lisa, min nyinköpta kanin det vill säga. Jag tog ut en på en promenad och hon krånglar och bajsade på min hand. Great. Saknar min älskade Ludde. Rest in peace älskling, rest in peace.

best.friend.time.



Mår dåligt. En av mina bästa vänner har sagt vad hon känner och det gör ont och jag är förvirrad. Jag ska försöka lösa detta så snart som möjligt. Tillåt mig att sluta gråta.

Kaninen är köpt, blev en svart liten dvärgkanin som nu heter Lisa. Nu ska jag på bio och se Inception. Blä, hoppas att jag inte svimmar. Hörs imon eller på söndag, ska natta hos V tills söndag.

Chao bellas

// M .

pretty.face.i.hope.soon.



Ligger i sängen och tänker på mat. Of course. Nej, men åt nyss min fina frukost: en kopp te á naturell och en skiva rostat bröd. Längtar redan till lunch, dock blir det först efter att farsan, syrran och jag åkt ut och storhandlat samt köpt en liten dvärgkanin hehe. Blir det en kille får jag lov att döpa den och om det blir en tjej så är det syrrans val.

Nu ska jag måla min högra hands naglar (har bara gjort ena handen), fixa håret och ta på mig lite varmare kläder. Det har ju ösregnat sen igår kväll. Tur att vi fått låna syrrans brors bil då!

// M .


moment.of.weakness.





























Okej, så jag fuskade lite igår. Men det var så jäkla svårt. Hungern har tagit över både kropp och sinne och så ger Verro mig ett stort paket med godis. En timme senare kommer pappa med 5 chokladkakor. Jag var så hungrig och efter att 2 kompisar jag chattade med samt pappa sa att jag inte borde gå på dieten alls och sa att de visste att jag skulle ge upp så blev jag ledsen och kastade i mig 2 ägg + 2 rostade brödskivor och en chokladkaka.

Jag hatar när folk gör så. När folk säger: "Jag känner dig", "Du kommer aldrig att klara det". Det är alltid just då jag ger upp. Men jag ger inte upp. Visst vräkte jag i mig grejerna igår men jag ska fortsätta på dieten idag ändå. För när jag ställde mig på vågen idag hade jag gått ner ytterligare 0,6kg. Vilket innebär att jag på två dagar  nu gått ner 1,2kg. Och om jag går ner i samma takt tills dieten är över så går jag ner ytterligare 3kg.

Dag 3:
Frukost:
Kaffe, en rostad brödskiva.

Lunch:
Grönsallad, 1 mandarin och 1 tomat.

Middag:
100 g skinka, fruktsallad, 2 ägg.



Jag vill och jag ska klara det! 5 more days to go.

lika.som.bär.

Jag har alltid tyckt att jag är lik en surikat och här är bevis:


so.hungry.that.I.could.eat.you.

Jonna och jag började på en diet igår som kallas Ryska Rymddieten. Den tar kål på en men man går ner upp till 8kg (?!?!?!) på en vecka. Jag skulle tippa på att jag går ner max 4-5kg. Igår var värst, jag åt inget förrän kl. 20 på kvällen och åt både lunchen och middagen då men var ännu hungrig. Har gått ner 0,6kg sen igår. Great...

Imorgon får jag i alla fall äta fruktsallad till middag. Det är fezzt asså!


Gårdagens och dagens matmeny:

Dag 1:
Frukost:
Kaffe.
-> utan socker och mjölk ofc.
Lunch:
2 ägg och 1 tomat.

Middag:
Cirka 200 g rött kött och grönsallad.


Dag 2:
Frukost:
Kaffe och 1 rostad brödskiva.

Lunch:
Cirka 200 g rött kött och grönsallad.

Middag:
Cirka 150 g skinka och 2,8 dl yoghurt.


ain't.no.sunshine.here.


Moi, Jonna och Linn i mitten
Avenyn, förra veckan, Bellus som fotade

Är hemma för första gången sedan lördags. Har haft otroligt dåliga dagar, men eftersom Bellus var här kan man kalla det otur i turen (vänder det lite, alltså jag hade otur trots att bellus var här). I lördags åkte jag som sagt till Borgstena och träffade folket. Det var väldigt kul och det var massor med god mat. På tal om mat har jag syndat en massor sedan omsdags och har förmodligen gått upp allt jag gått ner. BAD BAD BAD. Anyways, har inte mycket att säga, ska inte sova hemma idag heller utan ska till Jonna i Borås efter mitt boxningspass.

Om 2 veckor åker jag till värmen. Pussaaaaaaaaaaaar

// M .

woopsie.

Skrev ett inlägg för 3 dagar sedan men internetet kopplades ur när jag nästan var klar så jag orkade helt enkelt inte skriva om det. Har haft rätt fullt upp och min käre Bellus är nere från STHLM. Idag är hon dock i Borgstena med Jonna och jag ska joina de imon bitti för då är det Londonfolk-reunion.

Orkar inte skriva mer, ska ta en dusch, kolla på Criminal Minds och gå och lägga mig. Vi hörs när vi hörs! Puss

// M .

long.time.no.see.

Hej bloggen, jag är jättetrött och lovar att jag ska blogga om vad jag har haft för mig de senaste dagarna imorgon men än så länge får jag bjuda på en bild. Är på glatt humör, Yolandas kommentar fick mig att gråta av skratt, saknar henne.


moi and steff

// M .

oh.this.horrible.feeling.of.loneliness.and.pain.

Har inte haft tid att blogga och nu vill jag bara skriva av mig. Sover ensam igen och en enorm saknad av London svällde över mig. Tror seriöst inte att jag kan sova ensam mer. Tårarna har runnit i en halvtimme och jag vill att mina vänner ska vara här som de vart sedan jag flyttade hem från London så jag slipper tänka på det. Jag skriver igen när jag mår bättre.

// M ...

guess.i've.been.pretty.busy.


Hej bloggen, long time no see känns det som trots att det gått två ynka dagar. Jag har faktiskt vart relativt upptagen. Igår steg jag upp rätt tidigt och åkte hem till mamma och fick gratis massage hehe. Mot eftermiddagen gick jag på Bodypump-passet och efteråt åkte jag hem och gjorde ordning mig för mötte upp Elin och Martin för att sätta oss på krogen en stund. Det var härligt! Elin och Steffi sov över igår och som vanligt så masserade jag och Elin varandra hela natten medan vi kollade på "Green Street" som måste vara den bästa huliganfilmen ever?

Idag gjorde jag Fattiga riddare i frukost till Elin och sedan åkte jag in mot stan och mötte upp Ida och Rolle som jag inte träffat på nästan 2 år (?!?!). Vi hängde vid piren och sedan stötte jag på massa folk från både Katolska och från London (vad fan gör alla i GBG?). Åkte även Göteborgshjulet, kan säga att det var 85kr åt intet. Hur som helst drog Rolle och jag till SF-bokhandeln och sedan till Stadsbiblioteket där vi läste i några timmar. Det har varit så lätt att umgås med folk dessa dagar och det är som gamla tider igen - minus all drama.
Har vilat från träningen idag men imon kör jag igen!

Jag uppdaterar snart igen.

// M .

pic.of.today.



lika som bär? ;)

oh.that.wonderful.feeling.when.you.do.boxing.



Så härligt att boxas för första gången på typ ett år! Min kondition har förbättrats så det var inte världens jobigaste pass men mamma betalade mig 200kr för att göra allt jobb så fick kämpa extra hårt hehe. Fick beröm av både mamma och tränaren för att jag tog i och gjorde allting så det är väl ett tecken på att boxning är min grej. You've just got to love it! ;)

Nu ska jag packa lite grejer för ska åka hem till Steffi och sova över! Imon är det dags för Bodypump. Gött!

// M .

we.all.eat.breakfast.at.some.point.


Fruktsallad


  • 1 nektarin: 45 kcal
  • 1 päron: 56 kcal
  • 1 banan: 101 kcal
  • konserverade mandariner: 40 kcal

Sammanlagt: 242 kcal

Jag tycker att frukosten igår var mer mättande plus hade färre kalorier än fruktsalladen.



PS. Det är inte så att jag bara randomly hittar på kalorierna, utan jag har faktiskt en hemsida som man kan kolla upp sådant på. Om ni vill veta vilken så är det bara att kommentera ;) DS.


// M .

5th.of.July.2010.



God morgon!

Jag sitter i soffan och är nyduschad! Jag vaknade upp redan vid halv 12 idag så är glad att jag hinner med en del hehe. Ska städa lite här hemma strax och sedan börja göra i ordning mig samt äta lunch. Ska nämligen in till stan för att kolla banken och sedan åka till Freeport med Elin och Ida.

Har pyttelite träningsvärk i kroppen idag efter träningspasset igår men det är inget att klaga över. Ikväll ska jag ta boxningspasset och är rätt säker på att jag kommer ha en otrolig träningsvärk imon hehe, men that's just life.

// M .

breakfast.it.is.


Healthy breakfast

  • Grovt bröd med keso och gurka:  100kcal + 15 kcal (1 matsked keso) + 1 kcal = 116 kcal
  • Thincrust med keso och gurka: 30kcal + 15 kcal + 1 kcal = 46 kcal
  • Nektarin: 45kcal
Sammanlagt: 207 kcal


Ok, nu ska jag packa mina saker för ska på BodyCombat-passet kl 16.00! Hörs ikväll.

// M .

it's.all.about.what.you.manage.to.do.



Ok, så jag har skapat en till kategori som handlar om min viktminskning. Jag tyckte att bloggen skulle kunna hjälpa mig med mitt mål så får försöka mitt bästa.

I nuläget väger jag exakt 84kg vilket är 30kg mer än vad jag bör väga. Så jag ska faktiskt börja äta nyttigare och ge upp massa grejer, men jag ska ta en sak i taget för om jag undviker ALLT så kommer jag bara få återfall.

Här är min plan:


  • Träna 5ggr i veckan och under dessa dagar äta 3 nyttiga måltider med några hundra kalorier mindre än vad man skall äta.
  • Under de två dagarna i veckan som jag inte tränar på ska jag gå på en sorts "diet" som ni får reda på lite senare.
  • Onyttigheter är tillåtna en gång i veckan eller i småportioner varje dag. T.ex. så kan jag äta några små godisbitar varje dag om jag inte äter nåt större den veckan men om jag t.ex. äter på McDonalds en dag så är jag inte tillåten till att äta mer skräp den veckan.
  • Vatten och frukt ska bli mina nya bästa vänner.
  • Om jag misslyckas så ska jag inte fortsätta äta massor den dagen och vänta tills dagen eller veckan efter innan jag återgår till planen, utan jag tar tag i det direkt och kanske tar ett extra träningspass för att förbränna det jag ätit.
  • Viktnedgångsbelöning!
Belöningslista:

80 kg [ ] - nytt klädesplagg
78 kg [ ] - nytt smink
75 kg [ ] - ny klänning
74 kg [ ] - träffa Rahyll
70 kg [ ] - Burberrybikini

Wish me luck!
xoxo

// M .

undecided.about.my.hair.


4 år sedan - får bli dagens bild

Funderar på att klippa mig lika kort igen, fast givetvis med mörkt hår. Vad tycker ni? :)


Eclipse.



Eclipse var precis så som jag trodde att den skulle bli: mycket, mycket bättre än New Moon.

Positivt
  • Spelades in så att den kan jämföras som en vanlig actionfilm
  • Kristen varken blinkade eller bet sig i underläppen hela tiden och hon spelade sin roll mycket bättre
  • Jacob såg mer manlig ut - jag är nu officiellt (i filmerna) TEAM JACOB!


    Negativt
  • Specialeffekterna på döda vampyrer
  • Where is that Twilight-feeling? - Har inte lust att se den på bio igen.
  • Vart tog det faktumet att Edward Cullen ska vara snygg och välklädd vägen?
// M .

we.are.all.sibirian.tigers.



Usch, Sveriges varmaste dag idag. Vart nära på att svimma flertalet gånger idag. Köpte 3L vatten sammanlagt vilket resulterade i vattenköp för 150kr. Dyrt, men nödvändigt. Spenderade dagen i Borås djurpark men Jonna och nu är jag hemma och ska strax in till stan och möta Elin och sedan Carro & Jonna för att titta på Eclipse. Nu måste jag dra, hoppas ni överlever värmen!

// M .

back.to.the.future.


Okej, så nu har jag skapat kategorier här på bloggen så det är bara att klicka er fram. Skall försöka att uppdatera mer regelbundet hädanefter. Ny bloggdesign och header kommer som sagt snart, jag har bara inte kommit på hur jag vill att det skall se ut än!

// M .

när.man.inte.går.ut.under.sommarlov.



Andra går ut och njuter av solen i all dess glans, men somliga stannar hemma och kollar på kändisar på TV. Tragiskt, men sant.

klädseln.en.sån.där.sommardag.


älskling och jag

tröja - steffis från hn'm
jeansshorts - Miss Selfridges i London
rosenkrans - stånd i Jonsered
nagellack - Bella's choise från hn'm

oh, just summer


Linn

Underbara dagar hittills, kan inte förstå att det om 1 vecka redan har gått 1 månad av sommarlovet? I onsdags kom Linn hit och jag passade henne tills i eftermiddags. När hon kom beställde vi kebabpizza och senare joinade Elin oss och så hade vi tre X-Menkväll. Skönt! Igår tog jag med henne till Slottskogen och lekplatsen där våra kusiner joinade oss. Idag stannade vi bara hemma och kollade på filmer och tog det lugnt.

Steffi ska tydligen komma och sova över idag, klockan är 2.30 dock så vet inte när hehe. Om ett par timmar ska jag upp för jag ska till Borås och gå på djurparken med Jonna som fixat in oss gratis (hur fan lyckas man fixa in nån på en djurpark haha?), mot kvällen blir det förmodligen Eclipse. Ha det så kul!! Pussar

// M .

PIC OF THE DAY


philippinian inspiration


lookbook - phillippines

RSS 2.0