.miss.my.goat.
Har ni någonsin träffat en person som är så lik dig att det är skrämmande? Det har jag. Min Jonna och jag är så galet lika på ett underligt sätt men ändå väldigt olika. Jag tror att det är därför vi klickade så bra för över ett år sedan på Heathrow efter att ha träffats ett par minuter tidigare. Jag tror med hela mitt hjärta att vi är menade att leva hela våra liv jämte varandra. London tillsammans är avklarad, rest utomlands tillsammans har vi också klarat av, Sverige har vi snart stått ut med i ett år tillsammans men det största äventyret börjar om ungefär ett halvår då vi ska leva ut våra drömmar till fullo. Sida vid sida. Det är underbart att redan ha hittat sin andra halva. <3

.sjuker.

Jag är sjuk som get som min kära vän skulle säga. Riktigt sjuk. Feber, rinnande näsa, huvudvärk som bara den och en jäkla hosta och svaghet i hela kroppen. Att jag orkade ta mig igenom hela skoldagen är ett under. Imon ska jag vila dock, känner mig ännu värre nu än imorse. 

Ska lägga mig och allmänt tycka synd om mig själv nu. Natti!

.partäj.

Igår fyllde min fina Juliana äntligen 18! Det firades och hon hade en jättefin fest. Tack för en av dem bästa kvällarna i mitt liv babe, I love you! 


pic 1. födelsedagsbarnet själv! 

pic 2. jag, josé, Ida, Mirre och Roland i fronten


pic 3. Cissi, Sara & Aff


pic 4. jag och Cissi

Anledning till att vi har tröjor och eventuellt jackor på bilderna är för att det var så förbaskat kallt. Har nu skitont i halsen och har hakat på mig en förkylning. Men vad klarar man inte för sina vänner?

.memories.


.never.the.same.again.Sköna första veckodagar. Imorgon framöver kommer det vara tufft: killar, vänner och icke-vänner, skola osv, dock taggar jag fredag och lördag som fan hehe! Ska strax färga håret, vet inte riktigt vilken färg det kommer att bli. Jag tar det som det kommer hehe.

Dagens önskning
: att min andra halva kommer hit! 

.please.god.do.


.ur.such.a.cutie.pie.
Ska snart iväg till gymmet och boxningen för den här veckan blir det hårdbantning. Träna varje dag och bara gå på Cambridgekuren. Various reasons. Eh. ;)

.monday.again.

Jag vet att jag inte har bloggat sen i torsdags men jag har haft fullt upp. I fredags arbetade jag med mitt projektarbete, tränade med Jenny och mötte upp Juliana för en fika samt en sportkväll i Jonsered. I lördags var jag tragiskt nog i skolan och gjorde ett prov. Sedan arbetade jag på julbasaren hela dagen och samma sak på söndagen. Det var otroligt slitsamt och jag även om jag har vilat hela dagen så är jag fortfarande trött. Suck. Men en sak med helgen har ju vart till en fördel hehe. ;)


.breaking.dawn.

Som ett före-detta ytterst hängivet fan vars liv bestod av Twilight så måste jag säga att jdet är sjukt att jag har haft noll koll de senaste månaderna. Klickade mig in på Twilightsweden för att se exakt när Eclipse kommer ut (enbart för att mamma vill veta, lovar!) och såg att inspelningen av första Breaking Dawn-filmen redan har påbörjats.

Dem första scenerna de spelar in är dem på deras smekmånad, här kommer en bild:


Visst är dem söta? ;)

FWI, Eclipse släpps den 3 december!

.message.2.0.

Whatever the reason a person's no longer your friend, missing them is unavoidable. .tired.of.this.


.midnight.dress.Införskaffade mig en ny klänning idag och älskar den. Dock gör bilden den inte rättvisa, inte Bikboks hemsida heller: Tanken är att ha på mig den på Julianas fest nästa vecka. 

Köpte även ett par lila hipstertrosor samt ett par svarta leggings..cosy.I.must.say.Är svinhungrig så ska göra en macka och lite nudlar och sedan krypa ner under täcket och läsa boken! Pappa har äntligen skickat pengar så jag slipper svälta. Skönt haha. God natt på er!

.HARRY.POTTER.Skola + prov - shopping -  Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 med Juliana - ny bok att läsa = Wünderbar dag! 

PS.
Filmen är fett BRA!

.school.tomorrow.


.demonic.


.wicked.


HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAH!

.best.friend.

.awesome.weekend.


Fina Juliana i regnet! 

Det har vart en skön helg. Fredagen spenderades med Rahyll, Verro och Linn. Lördagen med Rahyll och senare Juliana och Mark. Idag har Juliana och jag bara legat hemma och chillat. Vädret gör mig på tråkigt humör dock. Men, jag är glad!.ssssailor.mooon.Sitter hemma och kollar på Sailor Moon med Rahyll haha. Fun stuff. Man blir aldrig för gammal för vissa grejer.

.i.heart.shopping.leggings + halsband, beställt från chicy.se . Can't wait 'til they arrive!

.mysigt.värre.Myskväll med Linn, Rahyll & Verro. Åh, vad glad jag är!

.i.want.my.own.baby.


Ska strax baka pepparkakor med lillan. Puss hej!

.november.nine.
Lunch med mamma och moster. Hämtade Linn i "snökaoset". Kokosbollsbakning. Läxläsning med lillan. Lekte i snön. Åt middag med kusinerna. Fick massor med tips om min iPhone som för övrigt fyller 1 månad idag.

Bra dag, lycklig.

.18.

By my birthday that is.Åh, är härligt trött. Har tränat som fan idag så känner mig lycklig nu när endorfinerna rusar omkring. Steg upp ur skumbadet för ett tag sen där jag även passade på att läsa. Nu kryper jag ner under täcket och kollar på "Middle of Nowhere". Mys.

.change.

Idag kändes det som om en ny Maria kom fram. Som om jag blev pånyttfödd, med en chans att göra mig av med allt negativt omkring mig och äntligen börja om. Det är det precis det jag vill också. Jag känner mig nöjd idag, ja, otroligt tillfredsställd. Det här kommer bli bra.

// M .

.back.to.reality.Tillbaka till skolan idag. Kunde gärna skippat den biten.

Dagens planer:

  • Träna en timme hemma
  • Stadsbiblioteket; återlämna böcker samt plugga
  • Skola
  • Bodycombat på gymmet

.summary.

shopping


Jerry Springer


maskerad


matlagning


"hemmafest"


trams & degande i soffan


allergier


the crew


yoko ono

Sammanfattning: WÜNDERBAR VECKA I UPPSALA.

.uppsala.Är hemma igen. Uppsala var asnice, det var verkligen en nödvändig vecka för att kunna komma bort och återhämta mig. Lite bilder kommer strax!

.i.love.my.pals.


.05.17.God morgon, god morgon. Det är lov och jag är uppe 5 på morgonen. Galet. Nej men, har vart vaken sen kl 4 nån gång för Jonna kunde inte sova under natten (pga mina otroliga snarkningar) så hon satte på Remember Me och somnade sedan. Själv vaknade jag till och fortsatte kolla. Storbölade vid slutet, det gör så ont i hjärtat när man inser vad som ska hända.. Usch. Nej men ska försöka vara vaken så länge som möjligt så att Jonna kan få sova ut, vi ska ju sova med varandra fram tills på lördag hehe.

RSS 2.0