So long Swe - aloha värme!


Bio med Jonna i London <3
Massa jag och Jonna-bilder här känner jag haha.


Aja, vad ska man säga? Jag ska strax börja packa klart mina grejer, städa rummet, hitta kläder till imon osv. Klockan 6 imon bitti ska jag upp och göra mig redo för äkta sommar, sol och värme! En månad fylld av lycka kommer det att bli och jag kan knappt bärga mig tills jag har landat!

Tror icke att jag kommer att blogga under tiden jag är där för jag vill helst ta en riktig semester och njuta av den lyckligaste tiden på 2,5 år, dock tycker jag att ni kan droppa in här ibland och kolla, man vet aldrig med mig, jag är oförutsägbar haha.

Så ha det så underbart i Sverige, kom in i hösten, för om ett par timmar ger jag mig av mot Filippinerna!

This.is.where.I'm.going.

Första stoppet- Stockholm (och Bellus!)
Andra stoppet - Duha, Qatar
Slutdestination - Cebu, Filippinerna// M .

feeling.so.god.damn.tired.


London, januari 2010
Vi gick ut på middag och på bio. Det var så kallt att vi tog taxi frama
och tillbaka trots att det bara tar 15min med bussen. Vi äro galna, jag och min Jonna.Igår så åkte jag till mamma och sedan rusade jag in till stan och köpte en MP3-spelare (kort på mina grejer kommer, promise!) och sedan hoppade på tåget till Borås och Jonna. Vi kollade på film; 13 snart 30 och sedan tog vi en liten promenad i Borås och mötte Vanja! Kul och träffa min lilla Vanja igen, det är alldeles för sällan vi gör det!

Idag startade man dagen hos Jonna med att köra ett core-pass (mage och rygg), jobbigt som satan men väl värt det. När jag kommit hem hade jag gått ner ett kilo sen igår och då hade jag redan ätit idag. Det gillar vi!

För övrigt stannade jag förbi min fina Josephine i nån minut, sedan åkte jag hem där Martin plingade på. Ikväll ska jag ut med bl.a. honom och några till till nattklubben "Parken". Hoppas det blir kul. Aja, vi får höras vid imorgon igen, nu ska jag ta en powernap och sedan blir det fix! 

// M .

what.to.do.today?

Planen var att jag skulle till Skara Sommarland med familjen idag men jag slapp det så vaknade upp fridfullt hemma idag.

Planerna idag:

 • städa huset
 • rensa kaninburen
 • duscha
 • träna
 • träffa mamma och hämta grejer vi ska skicka till filippinerna
Låter som en tråkig dag. Det är väl bara att dra igång.

but.I.know.how.I.feel.about.you.now.


Jag och Jonna i Rom, december 2009
Förlåt för dålig uppdatering, jag har faktiskt varit rätt upptagen!

I måndags var jag och skrev ut en massa bilder från London som jag håller på och gör ett album av, sedan spenderade jag kvällen ute på krogen med Martin och Ossian. Vi har alla tre upptäckt att efter London så är man jävligt lättviktad och tål ingenting. Jag tog 2 cider och var borta haha. Sov hos Steffi.

I tisdags kom Jonna hit och chillade. Det blev powerwalk i en timma på kvällen och när vi vaknade igår gick vi på en 20-mins promenad och körde ca 40mins workout hos mig.

Igår så efter att Jonna och jag tränat och gjort i ordning oss så droppade han av henne i Centralstationen så att hon kunde ta sitt kära tåg hem till Borås. Sedan blev det vaccination (AAJ!!), minishopping och kaninmatsköp. Mot kvällen mötte jag upp Martin och vi gick till Max och sedan vidare till Idas grillkväll där vi chillade i en timme innan vi begav oss av mot krogen och mötte upp 3 av hans kompisar. 3,5 drinkar (4,5%, jisses?) senare mådde jag illa och var relativt ostadig och flummig. Aja, det var en bra kväll i alla fall och har haft skitsköna dagar!

Har inga bilder man kan visa er bilder på mitt lilla köp! Den är perfekt mot hösten/vintern. 4 dagar kvar tills man reser, can't wait!

// M .

before.I.visit.the.most.beautiful.place.on.earth. • Vaccination
 • Hämta kläder hos mamma
 • Återlämna böcker till biblan
 • Ha en get i min säng och kolla på film med denne
 • Maila rektorn - är ju bra om rektorn vet vart jag håller hus när jag inte dyker upp vid terminstart hehe
 • Träffa Vanja och möjligtvis Sara
 • Skissa klänning som jag ska låtas sy till mig
 • PACKA:
  - Jeansshorts
  - 4 toppar
  - Mjukisbyxa
  - 1 par Leggings
  - Tjocktröja
  - Gåvor
  - Smink
  - Plattång
  - Isis shorts
  - 1 klänning
  - Kamera

time.for.another.movie.

Tjabba tjena hallå!
Sitter hos Verro och lyssnar på Winter med Joshua Radin och väntar på att vi ska ner till bion. Idag blir det "Knight and Day". Hoppas att den är bra! Igår så var Steffi, Verro och jag inne hos Verro och kollade på två hyrda filmer, en med Alexel Bledel, tjejen i Gilmore girls. Post Grad hette den och var helt okej, inte världens bästa kanske..
Vi såg även The Imaginarium of Doctor Parnassus som var jättebra men förvirrande från början till slut. Bonus i den här filmen är definitivt Johnny Depp, Heath Ledger, Colin Firth och Jude Law som alla spelar samma roll.
*Dregelvarning*
Nej, nu bör vi ge oss iväg, vi hörs imorgon!
// M .

Inception

Fantastisk film, dock är den lite ansträngade att kolla på, man måste ha huvudet på skaft hela tiden om man vill förstå den!

Di Caprio är fantastisk och det är kul att se Juno-tjejen i en annan roll än den där barnsliga. Pluspoäng för Joseph Gordon-Lewitt, den söta nördkillen i "Tio orsaker att hata dig".
4/5 :)

RSS 2.0