even.busier.


Hej, hur är det med er? 

Befinner mig just nu i Ale jag är ännu mer upptagen än vad jag var igår, jisses. Fullbokad veckan ut. Såhär ser min vecka ut:

Imorgon:
  • Skola mellan 8.15-11.00
  • Luncha med Martin 11.00-12.30
  • Träffa Elmer och åka hem till mig och fixa mina lådor inför loppmarknaden
  • Städa
  • Träna 16.30-17.30
  • Middag på Hard Rock Café 18-21
  • Åka hem och städa mer
  • Plugga
Fredag:

  • Hämta Bellus och Madde på Centralstationen!
  • Samhällslektion 8.15-11.00
  • Träna 12.00-13.00
  • Äta lunch
  • Engelska 13.45-15.00
  • Handla inför kvällen
  • Göra i ordning inför kvällen
  • London-reunion 18.00!
Lördag:

  • Vakna tidigt
  • Åka till loppmarknaden 9.00
  • Loppmarknad 10.00-15.00
  • Fixa ordning allt
  • Åka hem och fixa mig
  • Utgång!




new.boots.

599 SEK - Eurosko

Dem är mycket snyggare i verkligheten och jag älskar dem!

miss.busybody.



Idag har jag haft fullt upp. Inledde dagen med att laga mat åt moster, mamma och mig. Åkte sedan till deras jobb och lunchade med dem. Efter det träffade jag min kusin Elmer och gick runt i stan med honom och köpte en present till Jessica. Mötte sedan Jessica och fikade och gick runt i stan en stund. Sedan begav jag mig av mot gymmet och körde Bodycombat i en timme. Skönt! Nu ligger jag hemma med Verro och kollar på 2 1/2 Men och efter det blir det plugg! Puss på er, mina söta läsare.

// M .

work.it.


Mot träningen! Hörs ikväll.
// M .

morning.

Good morning. Vi åkte 6 på i morse istället för kl. 5 men det gjorde mig inte mindre trött för det. Sov hela bilresan, var hemma 7.20 och kollade på "Nanny" innan jag somnade och vaknade runt 11. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Hörs sen!
// M .

a.bit.tired.

Hej. Jag är trött. Har ägnat hela dagen åt att bära av tunga grejer, sortering och Age of Mythology. Är inte hemma i GBG än, åker hem om ca 5 tim (ja, 5 på morgonen) då jag blir körd. Skulle åkt hem om jag hade haft fritidskort. Ska nog sova nu. Börjar 14.45 imon men vet inte om jag ska gå. Piloxing ska man även testa imon, hoppas att jag tycker om det. Puss.
// M .

age.of.pain.



Befinner mig just nu i Sandåker, Ale, cirkus 1,5h utanför Göteborg. Jag är trött men kan inte sova då hjärnan mer eller mindre är överarbetad. Har spelat mitt gamla favoritspel (som jag för övrigt spenderade nästan all min fritid på att spela i 5:an) "Age of Mythology" nästan oavbrutet sedan kl. 13 hehe så för cirkus 5 minuter sedan lät jag Elmer få en chans att spela med haha. Kollar i alla fall lite halvt på "Titta, han snackar" medan jag väntar på att "Silent Hill" ska börja. I morgon blir det till att jobba lite med projektarbetet och sedan mot eftermiddagen/kvällen åker jag hem och har pluggkväll med Verro och Steffi.

Puss & godnatt!

// M .

2.guys.1.heart.



Oh, if life only weren't so damn complicated.

cooler.than.you.

Topshop - £78

Idag försov jag mig så jag hann inte till skolan i tid. Synd, men jag fick i alla fall sova ut riktigt. Vaknade med lite dåligt humör med men fick nyss ett samtal av Jonna som ringde för att säga God morgon. Hon är bäst.
Min träningsvärk är mycket bättre än igår vilket också är skönt. Dagens planer är att gå och leta efter en lite varmare jacka eftersom det är så himla kallt. Funderar lite på jackan på bilden här ovan men egentligen hade jag velat ha en längre jacka så att även låren värms lite. Vi får helt enkelt se senare. Ska även åka till Ale idag igen och kommer inte hem förrän på söndag.

// M .

Harry.Potter.My.Friend.

Nya trailern till Harry Potter och dödsrelikerna del 1 kom ut igår, äntligen! Enjoy ;)

du.om.någon.borde.förstå.


gammal bild från London, från en av bellus och mina många kvällspromenader

Hej på er!

Sitter i skolan och väntar tills studentmösseprövningen börjar. Lite surt att sitta och vänta eftersom jag slutade 9.30 idag. Fick gjort engelskaläxan i alla fall. Under lunchen nyss mötte jag upp Martin och käkade thaimat. Efter det så körde han runt i stan och vi gick och satte oss vid Max och tog varsin Milkshake innan han körde tillbaka mig till skolan. Lite tidsfördriv sådär. Men det var gött att hänga med honom igen eftersom vi knappt hinner ses längre.

Aja, dagens planer efter mössprövningen är att gå hem och lägga mig. Är så jäkla trött eftersom Elmer och jag la oss runt 2 inatt och gick upp vid 6. Jag kanske gymmar senare om jag orkar. Har träningsvärk från igår.

Puss

// M .

destination: gymmet.

Har ingen aning varför men är plötsligt på bra humör! Nu bär det av till att möta Verro och gå till gymmet. Idag blir det dubbelpass: Bodypump och Pilates. Skönt! Vi hörs av ikväll då Elmer sällskapar.
// M .

this.anguish.




















Åh, saknar ALLT i den här bilden. Åh, ljuva London. Åh, ljuva hår.


So. Ska berätta vad som skett i mitt fantastiska liv den här tisdagen.

Har ingen skola på tisdagar men vaknade ändå 7.30 och väckte min kusin Elmer som inte kunde stiga upp på grund av att vi (okej, mest han, jag somnade vid 1) tittat på film hela natten. Skickade iväg honom till skolan, kollade på ett avsnitt av Vampire Diaries (nya säsongen ute, uppskattas!), lagade mat och gick och lunchade med mamma och moster. Tog några huvudvärkstabletter. Mötte upp bästa Rahyll som fick mig på bra humör (tack älskling, det behövdes), gick och käkade thaimat i Arkaden och kollade runt lite på Topshop (så mycket jag vill ha...) och åkte hem. Har mest degat framför datorn och TV:n sedan dess. Yes. Steffi ska snart komma så att jag inte behöver sova ensam.

I morgon är det skola igen. Vill inte. Hatar skola. Men om 10 dagar är det exakt 8 månader kvar tills jag tar studenten och äntligen blir fri. Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar. Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig. Skönt.

// M .

Miss.You.Much.





















































Jag, our lovechild Steffe & Bellus i Brighton, maj 2010.

Saknar min Bellus så otroligt mycket och önskar att hon kunde ta och flytta ifrån huvudstaden och ner hit till gamla goa Götet. Men om allt går enligt mina önskningar så lyckas hon (och min gamla rumskamrat Madde hos the fantastic Alabafs) få tag på biljetter ner till GBG i helgen.

Vet ni? Blir på så bra humör bara av att tänka på alla roliga minnen med Bellus från London så kanske ska göra en grej i morgon som jag lagt av med helt. Vi får helt enkelt se hur jag känner mig när jag vaknat!

topshop.



Allt är från topshop.com

I och med allt det nya och för att det ska bli lite mer intressant så skapar jag en ny kategori: önskeoutfit. Dessa kommer att komma då och då och visar vad jag önskar att jag hade i min garderob.

// M .

something.new.

So, jag har ändrat lite på bloggen. Ny font och ny header. Orkar inte ha en bild på headern den här gången, så den här fick duga. Ska börja lägga upp lite intressantare saker på bloggen som lovat. Vi hörs snart!

// M .

2.0

Hellu!

Tycker att bloggen har börjat spåra tillbaka till den gamla bloggens stil så måste ändra på det. Hade tänkt att göra en ny header och uppdatera oftare och med lite roligare grejer. Vi får se hur bra det blir.

Puss

// M .

It.Must.Be.A.Curse.

A real freaking curse. Ugh, huvudvärk bara av att tänka på det.


This.Feeling.of.Something.

Jag tror att mitt döda hjärta sakta men säkert börjar komma till liv igen. Nu när det är helg och jag spenderar hela med Linn och Elmer så mår jag relativt bra. For now.

Idag var jag faktiskt i skolan. På första lektionen hade vi debatt och till min fördel blev jag tilldelad uppgiften att debattera för Vänsterpartiet. Gött!

Nu ligger Linn, Elmer och jag hemma hos mig som små soffpotatisar och kollar på film så jag ska återgå till det :)
// M .

New.Interest.

Ojoj. Jag har faktiskt börjat intressera mig i politik nu så här när det är val och så. En grej jag ALDRIG trodde skulle hända då jag alltid avskytt politik. Vet ni att första provet jag fick IG på var i 8an och i SO då vi hade på politik? Jag fick 2 poäng varav 1 poäng var för att jag skrev mitt namn. Hehehe.

Hur som helst kanske ni skulle tycka att det är intressent att veta att jag ska rösta på Vänsterpartiet! Jag har alltid vart åt vänsterhållet och Socialdemokraterna har vart mitt förstaval ifall jag kunnat rösta men i år så tycker jag faktiskt att Vänsterpartiet har bäst politik! :)

Can't.Help.But.Wait.

Allt känns som skit i mitt liv just nu. Skolan är bajs, inga där man är med så pallar inte ens gå dit. Livet är bajs och jag kan inte sluta längta till Filippinerna men även på den fronten är det skit. ARGH. Vill flytta ut från skitsverige. Saknar min Jonna. Over and out.

// M .

it's.all.grey.

längtar tillbaka till solen och värmen!
Linn & jag när vi snorklade på Virgin Island, Santa Fe, Filippinerna.
btw är ön fantastisk och till salu. nån som har $17 milj de till skänka så att jag kan köpa ön? inte? nähä :(
Hello. Mår lite bättre än igår men är lite deprimerad över vädret. Kallt, grått och regnigt. Typiskt. Men det är tisdag och tisdagar betyder: inga lektioner! Jag har sovit ut för första gången sedan innan Filippinerna så sov till kl. 10 idag. Jätteskönt!
Dagens planer:
  • städa mitt rum och köket
  • byta lakan
  • handla
  • laga min speciella kantarellgryta
  • plugga samhäll
  • plugga engelska
  • få besök av Rez
  • få besök av V & S
Nu ska jag dra igång!

// M.

don't.want.to.do.this.anymore.

Idag är en sån där dag jag bara vill stanna hemma och vältra sig i mig i självömkan för att mitt liv känns så misslyckat. Men, så kan jag inte det. Och det suger.

Klockan 12 så ska jag träffa Elmer och sitta och snacka i nån timme. Sedan bärs det av mot biblioteket där jag hade tänkt att plugga. Då det är måndag är jag lycklig nog att börja 14.45 så ska även till tekniklektionen sedan. Ikväll blir det Boxning på SATS igen efter 1,5 månader och med min kondition och det faktumet att jag praktiskt taget hostar mig till döds så får ni önska mig lycka till!

// M .

pag.wula.ka.dito.sakit.talaga.ang.puso.ko.

Att vara kär är den mest underbara, förvirrande och hemska känslan som finns på jorden.

Back.in.School.


jag & kusin i filippinerna

Det har vart en extremt lång dag. Steg upp redan 5.45 av mig själv eftersom jag ännu inte ställt om mig så var framme i skolan redan 7.40. Började kl. 8 och slutade 17. Bra första skoldag va? Nej, men har ett väldigt skönt schema annars så jag ska inte klaga på måndagarna. Lite tråkigt att jag blivit jättesjuk idag men vad ska man göra? Nu ska jag kolla på Marimar och sedan ska jag sova. Sover tidigt nuförtiden, men det är bara skönt! Imorgon slutar jag redan runt 10 så ska åka hem och ta igen det jag missat dessa 2 veckor.
God natt, puss hej.

// M .

Vacation.In.The.Philippines.



Är tillbaka från den bästa semestern i mitt liv, men orkar inte riktigt skriva om det här på bloggen. Mycket privata grejer och så. Lovar att jag ska börja blogga igen men jag är ännu jetlagad så ska kolla på ett avsnitt av Marimar som jag köpte med mig hit från Filippinerna och sedan är det läggdags för imorgon är första dagen på mitt allra sista skolår!

RSS 2.0