DISTANCE

Åh, jag är så trött på det här. Så trött på att mina vänner säger åt mig att jag kommer flytta tillbaka till skitsverige för att jag kommer att tröttna på Filippinerna. Trött på vänner som inte kan tala om sanningen. Trött på vänner som dissar en. 

Orkar inte träffa någon alls fram till studenten och sen åker jag iväg. Tro mig, jag kommer inte komma tillbaka hit, med vänner som inte ens kan stötta en, vad har jag att återvända till?

Kommentarer
Postat av: Malin

dom vännerna har inte bott utanför Sverige! Jag förstår dig och jag förstår varför du aldrig vill bo i Sverige igen men jag känner igen det där med vänner som tror att "man kmr flytta tillbaka" men snälla det kommer man inte göra, tro mig folk som tror det har bott i SVerige aldeles för länge och har blivit helt hjärntvättade av att "Sverige är det bästa landet i världen att leva i blablabla.." har med såna vänner så sjukt tröga och trögt e det att prata med såna personer.

Jag förstår dig iaf <3 Du kmr få det helt underbart i Filippinerna och jag hoppas att om minst 3 år bor jag med utomlands!

Kram <3

2011-05-15 @ 23:09:24
URL: http://www.nattstad.se/missLVlondon

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0